Ilyen volt a búcsúszex VV Dennis és Fanni között

Szerencsére mégis folytathatják

2015/02/02

VV Dennis nem tétlenkedik a villában, ha szexről van szó: a párbaj előtti utolsó estéjét is Fannival töltötte, és szerelme jeléül a szájával kényeztette barátnőjét.

A VV7 párocskája, Fanni és Dennis már senkit nem lepnek meg azzal, ha a nyugiszobában nem alvással töltik az éjszakát, hanem szexelnek. Bár korábban úgy tűnt, a fiatalok kapcsolata kezd a végéhez közeledni, ebből most semmit sem látunk.

Sőt! A párbaj közben Fanni és Dennis is szinte szerelmet vallott egymásnak, ami csak azért különös, mert korábban azt állították, nincsenek komoly érzéseik.

VV Dennis a párbaj előtti estén  nem tudhatta, mi vár rá a Dani elleni küzdelem során, és benne volt a pakliban, hogy nem térhet vissza a villába, vagyis egy időre el kell válniuk Fannival. A lányon is nagyon nyomás volt, hiszen látszott rajta, mennyire várja vissza Dennist. Épp ezért a fiú egy különleges kényeztetésben részesítette Fannit, hogy az utolsó együtt töltött éjszakájuk garantáltan maradandó legyen a számára.

Bár először úgy tűnt, csak szokásos, beszélgetős-együttalvós este lesz, VV Dennis ismét nem tudott parancsolni magának, és először kézzel kényeztette Fannit, majd miután „kamera-biztosan” elrendezgették az ágyneműket, a szájával elégítette ki barátnőjét – aki ezt hangos nyögésekkel köszönte meg.

A párbajon végül a komisz nyert, így Fanninak nem kellett sokáig nélkülöznie a villa csődörét.

Hozzászólások