Ilyen volt a Fight Arena testközelből

Sikeres volt az első Fight Arena

2017/09/11

Szombaton került megrendezésre az első ArcheoGép Fight Arena Nemzetközi Küzdősport Gála, ahol 32 versenyző mérettette meg magát.

Az első ArcheoGép Fight Arenán 32 versenyző mérettette meg magát 16 mérkőzés során K1, MMA és profi boksz sportágakban. A gála műsorvezetője Pachmann Péter volt, kollégája Perutek János pedig ringspeakerként színesítette a rendezvényt.

A meccsek rendkívűl izgalmasra sikeredtek. A második mérkőzés, melyen Gyetván Balázs és Czandler György mérte össze tudását és erejét súlyos sérüléssel ért véget. Czandler György agyrázkódást szenvedett Gyetvány Balázs egyik ütésétől. Innen a szerkesztőségből is a legjobbakat kívánjuk neki! Az este a lebilincselő mérkőzések mellett több meglepetést is tartogatott. Szili István mérkőzése előtt egy mixer bemutatót is láthattunk, ám itt nem csupán a szuper látvány adta meg a hangulatot, hanem az is, hogy mindenki azt hitte maga István lép a ringbe!

A féldiőben, míg zajlott a vacsora fellépett a Dirty Slippers. A dalokat és a koncertet, melyet élőben közvetítettünk megtekinthetitek az RCNews Facebook oldalán. 

Az est egyik legmeghatóbb pillanatát Kovács Kokó István bátyja Kovács Gyula szerezte nekünk. Gyula miután győztesként került ki a csatából felhívta édesanyját a színpadra és egy hatalmas csokor virággal kedveskedett neki.

IMG_4908

Az utolsó és egyben legizgalmasabb meccs főszereplője Bogdán Zsolt Golyó volt, akit Curtis kísért a ringbe. Golyó a bosnyák származású Jasmin Hasic-al mérkőzött meg, és a 3. menetben győzelmet aratott, ezzel megszerezve 4. bajnoki övét. 

Az összes sportolónak szívből gratulálunk! 

IMG_4934

Hozzászólások