Ilyen volt a XVI. Carissa Kupa

A sport és a jótékonyság találkozása

2018/01/22

Idén 16. alkalommal rendezték meg a Carissa Kupát, amely a sport mellett nagyon nagy szerepet fordít a jótékonyságra is.

Vasárnap újra megrendezték a Carissa Kupát Dunaújvárosban, amely nemcsak a labdarúgásról, hanem a segítségnyújtásról is szól. Ezúttal a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény megsegítésére gyűjtötték a pénzt. Az eseményen Berki Krisztián is részt vett, aki a gálaműsorban több tucat labdát osztott ki a látogatók között.

carissa1

Petrás Gábort, az esemény egyik szervezőjét kérdeztük a rendezvényről, aki elárulta nekünk, hogy fantasztikus hangulat jellemezte végig a rendezvényt. Összesen 32 csapat versenyzett a győzelemért, az első helyen a Karmacsi Autó Mad Dogs, a másodikon a Sárépszer Kft. végzett, míg a bronzérem a GBB Zrt.-hez került. 

carissa3
Gábor kiemelte, hogy idén nemzetközivé vált a sportrendezvény, ugyanis 3 külföldi csapat is benevezett, s ez óriási büszkeséggel tölti el őket. A kispályás labdarúgás mellett a rendezvény jótékonysági oldala is rendkívül erős volt, ugyanis 1.505.000 Ft-ot sikerült a csapatoknak, a nézőknek és a támogatóknak összegyűjteniük, valamint Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere is nagyban hozzájárult ehhez a szép összeghez, ő majdnem fél millió forintot adományozott. Ez az összeg a helyi Móra Ferenc Általános Iskolát gazdagítja majd. A Carissa Kupa rendkívül családbarát esemény is, ugyanis volt például tombola, arcfestés és ajándékosztás is. 

carissa2

A rendezvény szervezője elmesélte nekünk, hogy Berki Krisztián fantasztikus hangulatot teremtett és rengeteget segített a jótékonyságban is, amiért nagyon hálásak. A 3 nap alatt mintegy négyezren látogattak ki az eseményre, a fő napon 1400-an.

Képek forrása: www.dunaujvaros.com

Hozzászólások