Ilyen volt Curtis nászéjszakája

Babaprojekt a város felett

2015/09/16

Curtis most már hivatalosan is elkelt, Las Vegas egyik tündéri kápolnájában feleségül vette szerelmét, Csillát. A rapper nem szégyenlősködött, megosztotta a nászéjszaka féltett titkait.

Majka és Dundika is jelen volt a nagy napon, ők alkották a szerelmesek tanúit. Ahogy arról mi is folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat, Curtis éppen a tengerentúli pihenés alkalmára időzítette esküvőjét. A mindössze huszonhat éves újpesti srác igába hajtotta a fejét. Könyve tartalmát olvasva – ahol kendőzetlenül beszél nőügyeiről – sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy megjavult a rapper. Ő azonban kitart választottja mellett, mert biztos benne, hogy Csilla számára a nagy Ő. “Csak azt kívánom, hogy maradjon ugyanilyen, mint most. Egy igazi barát, hű társ és szerető feleség” – áradozott párjáról Curtis.

curtis3

Az esküvőt követően belecsaptak a luxusba, a nászéjszakát egy igazán inspiráló környezetben töltötték.“A New York New York lakosztálya várt ránk, ahol zavartalanul átadhattuk magunkat az élvezeteknek. Mindketten készültünk a különleges estére, de csak annyit árulhatok el, hogy kettesben, meghitt hangulatban lettünk egymáséi. És természetesen gőzerővel belefogtunk a babaprojektbe” – osztotta meg a hitvesi este nagyközönségre vonatkozó részleteit a rapper.

curtis2

Természetesen Csillát is megkérdeztük, mit vár a házasélettől és párja szerepéről, mint férj és leendő apa, de ő jó és hű feleségként mindössze annyit mondott: minden így tökéletes. Sok boldogságot az ifjú párnak!

Hozzászólások