Ilyen volt Luis Fonsi koncertje testközelből

Interjú Dj Juniorral

2017/08/09

Hétfő este Luis Fonsi adott koncertet a Budapest Parkban és vele egy színpadon lépett fel Dj Junior három menedzseltje is. 

Augusztus 7-én este Luis Fonsi a híres Despacito énekese csapott óriási bulit a Budapest Parkban. A világsztár mellett Dj Junior három menedzseltje Mario, G.w.M. és Burai Krisztián is színpadra állt. A remekül sikerült este után Dj Juniorral beszélgettünk. 

DJ Junior Luis F. koncert

Néhány nappal ezelőtt a Facebook oldaladon megosztottad, hogy 3 menedzselted is egy színpadon fog állni Luis Fonsival. Hogy hogy ez így alakult, mesélnél egy kicsit arról, hogy működnek az ilyen dolgok? Hogy raktátok össze a fellépést?
A koncertszervező céggel egyébként is sok rendezvényen együtt dolgozunk művészeimmel,ilyen pl a  Superstars vagy a Hódítás éjszakája , mellettük pedig a Budapest Park volt még benne az est szervezésben. Szerencsére mindenkivel jóban vagyunk, jól ismerjük egymást. Először Mario neve merült fel, hiszen ő áll legközelebb a latin pophoz, majd G.w.M-é és Burai Krisztiáné, akinek most van egy közös száma Dér Henivel. Így 4-en együtt készültek egy külön erre az alkalomra összerakott produkcióval, ami  17 perces volt. Nem volt könnyű megvalósítani, ugyanis teljes zenekar nélkül kellett végigcsinálnunk. Ennek az volt az oka, hogy Luis Fonsi 15 fős zenekarral érkezett és nem tudtunk teljes élő koncertet adni, pedig szerettünk volna. Mindezek ellenére élő hangzást próbáltunk létrehozni hiszen az ének, a rap és ehhez kiséretnek a gitár és a kongák mind élőben szólaltak meg, csak a zenei alap volt összemixelve és új hangzásra keverve.

Mit gondolsz ezzel a koncerttel még nagyobb ismertségre tettek most szert?
Végignézve a koncert közönségét, fiataltól az idősebbig minden korosztály ott volt, nem véletlen lett a Despacitonak 3 milliárdos a nézettsége. Mindhárom menedzseltem sikeres előadó, járják az országot a fellépéseikkel és több milliós klipeket készítenek…de természetesen ez is, – mint minden jó lehetőség- nagyszerű volt számukra. 

Hogy érezted magad a koncerten?
Számomra eléggé a munkáról szólt, a srácokat kellett koordinálni délelött soundcheck aztán koraeste a show. Emellett azért végighallgattam a koncertet, sok barátommal találkoztam a helyszínen és beszélgettem kicsit velük is. Szerintem sikeres rendezvény volt, jól éreztem magam, nagyon jól sikerült a menedzselteim fellépése és számomra ez a legfontosabb! :-)

Hozzászólások