Ilyenek a szakítás utáni lelkiállapotok

A szakítás fájdalma képekbe foglalva

2016/11/28

A szakítás mindig fájdalmas dolog bármilyen okból kifolyólag is történik. Mindenki máshogy éli meg, máshogy dolgozza fel. Egy dolog közös: a fájdalom. 

A szakítás egy korszak végét jelenti, amit mindenki másként dolgoz fel. A veszteséggel járó fájdalomra csak az idő jelenthet gyógyírt, addig azonban túl kell jutnunk a szenvedésen és zavartságon, hogy aztán elkezdhessük felépíteni a saját életünket. Íme, egy fotósorozat a szakítás utáni különböző lelkiállapotokról. 

Ha valaki az életed részévé válik, akkor is nehéz elengedni, ha tudod, nincs más megoldás. Egy komoly kapcsolat vége, vagyis a szakítás mindenkit megvisel lelkileg, és talán nincs is két olyan ember, aki pontosan ugyanúgy dolgozza fel a veszteséggel járó fájdalmat. Egy biztos: az idő sokat segít, de nem úszhatjuk meg a szakítással járó elkerülhetetlen érzéseket: a magányt, a fájdalmat és a zavarodottságot. Laura Stevens fényképész saját gyötrelméből merített ihletet, így készítette el az alábbi fotósorozatát. Különböző nőket és lelkiállapotokat ábrázol, de egyvalami közös: mindannyian elvesztették a szerelmüket. 

Forrás: life.hu

Hozzászólások