Ilyenek voltak a sztárok a gimiben

A sztárok sem voltak mindig annyira népszerűek, mint most!

2017/05/26

Kevés az olyan ember, aki ugyanúgy nézett ki a gimiben, mint ahogy felnőtt éveiben. Bizony a sztárok is változnak az évek során, nem is keveset! 

Ballagásról ballagásra járva ebben az időszakban elgondolkoztam a saját gimiben töltött éveimen. Egyáltalán nem volt rég, így tisztán emlékszem szinte minden napjára. Korábban is említettem már, hogy rám és a kinézetemre igazán jó hatással volt az idő, és rájöttem, hogy nincs ez másképp a sztárok esetében is. Bemutatunk most néhány hírességet, hogy hogy néztek ki a középiskolában és mit értek el 4 év alatt a felnőtté válás kapujában. 

1. Matthew McConaughey 

Matthewt az iskola leghelyesebb férfijának választották, emellett aktívan teniszezett és golfozott. 

matthew mcconaughey

2. Brad Pitt

Nem meglepő módon a nők kedvence már a középiskolában is a legnépszerűbb srác volt, és őt tartották a legjobban öltözöttnek is. Részt vett a tenisz és golf órákon, emellett pedig aktív tagja volt a vitaszakkörnek. Brad tagja volt az iskolai színjátszó körnek is. 

brad pitt

3. Julia Roberts

Roberts elmondta, hogy habár a suli banda tagja volt, egyáltalán nem a népszerűek táborát erősítette. “Teljesen középszerű voltam.” Mondta Julia, mikor a gimis éveiről kérdezték. 

julia roberts

4. Jennifer Lopez

Lopez sem volt mindig annyira népszerű, mint manapság. Már a gimiben beindult a karrierje, ekkor szerepelt a legelső filmjében. “Voltak barátaim, de nagyon jól elvoltam magamnak.” – mondta az énekes

jlo

5. Snoop Dogg

A  rapper két évig focizott a Long Beach Poly High Schoolban, de közben kábítószerekkel foglalkozott. A gimi után jó pár évet börtönben ült. Snoop Dogg Cameron Diaz iskolatársa volt, bár a rapper a színésznő fölötti évfolyamra járt. Diaz egy műsorban azt állította régebben még füvet is vett Snooptól.

snoop dogg

(forrás: insider.com)

 

 

Hozzászólások