Ilyet még nem láttál! Brutál dögös képek Czippán Anettről!

Elképesztő átalakulás Nánási kamerája előtt

2015/08/05

Szinte hihetetlen, amit Nánási Pál Czippán Anettel művelt: olyan fotósorozatot készített a szexi műsorvezetőről, amiről leesett az állunk!

Czippán Anett
Anett nagyon dögös az új fotósorozatban (Fotó: Fem3)

Nánási Pál sorozatának fókuszában a nő áll, aki egyszerre vad szexistennő, érzéki szerető, bújós kiscica, de ha kell, akkor a nyers férfierő is megvan benne. A fotók főszereplője Czippán Anett, aki bebizonyította, hogy ez nem csak a nő természetében jelenhet meg, de a külsejében is!

Anett a képeken két szerepben látható: az egyikben nagyon vadító, nagyon dögös és szexi csaj, aki csipkeruhában vagy éppen teljesen meztelenül pózol. A másik szerepben azonban előjön a férfias énje, a szmokingot és csokornyakkendőt visel, és ha kell, erős és kemény kezű védelmező, ha kell, gyengéd szerető.

„Avagy a nő sokszínűsége: bennük van a dögös szexistennő, a védtelen, bújós kiscica, de ugyanakkor a férfias erő is, ha arra van szükség. Legutóbbi fotózásunkon Czippán Anettből felszínre hoztuk mindhárom színt. De nem csak ezért érdemes alaposan megfigyelni a sorozatot… Hölgyeim és uraim, a férfi és a nő szerepében is: Czippán Anett!

Szórakoztató, izgalmas, érdekes feladat volt összehozni a képeken Anettet önmagával. Nagyon élveztem, köszönöm, Anett! – írta Nánási Pál a képekhez.

Egy biztos Czippán Anett elképesztően vad és szexi a fotókon, és bizony akár a férfi szerepben is megállná a helyét!

Nánási Pál képeit Anettről megnézheted ITT!

Hozzászólások