Íme a film, amiben Hosszú Katinka nem akart szerepelni

Gyurta viszont benne van

2016/02/12

Rendkívül látványos kisfilmet kaptunk a szövetségtől, amely a 2017-es budapesti Vizes Világbajnokság népszerűsítésére hivatott létrejönni. Mind képileg, mint hangulatában ott van a videó, kár, hogy egyvalaki hiányzik belőle.

Sok minden megelőzte a most piacra dobott promó filmet, így valószínűleg eggyel nagyobb kíváncsisággal várta mindenki, mint azt egyébként tette volna. Hosszú Katinka január 6-án tépte szét 12 milliós szerződési ajánlatát, amelyet a MÚSZ-tól kapott. Ennek egyik pontjában szerepelt az alábbi videóban való részvétel, amit az úszónő megtagadott, bár hangsúlyozta, nem ez a kérés aggasztja a leginkább. Elmondása szerint sok éve próbál már zárt ajtók mögött megvívni a szövetséggel azért, hogy a sportolóknak jobb feltételeket biztosítsanak, ami az eredményes szereplés elengedhetetlen alapköve. Amikor az egész ügy kibukott Hosszú és az intézmény között, akkor ennek a promó anyagnak a kérdésköre is fontos szerephez jutott.

A film természetesen a világbajnok sportoló nélkül is megszületett, lehengerlő képi világgal! A 2017-es Vizes Világbajnokság Budapesten zajlik majd, ami nemcsak a sportnak nagyszerű lehetőség, hanem az országnak is. A kettő nem tud egymás nélkül működni, hiszen a cél közös: minél több magyar sikert és eredményt elérni a nemzetközi színtéren. A videó csodálatos felvételekkel mutatja be Budapest szépségeit, remek érzékkel beleillesztve a sportág jeles képviselőit. A hangulat magával ragadó, az öröm és lelkesedés mosolya pedig automatikusan megjelenik az ember szája szegletén, ha megnézi! Szurkoljunk együtt a magyarokért! Nézd meg a videót és mondd el nekünk, hogy tetszik!

Hozzászólások