Íme a nők legújabb agymenése

Bevállalnád?

2016/01/26

Napok óta lázban égtem, hogy mi lesz már, hol van a legújabb kihívás a világhálón, hiszen gyanús volt ez a vihar előtti csend. De végre! Itt van! Megérkezett! A nők ismét tettek egy lépést annak érdekében, hogy a homlokunkra csapjunk. Ki-ki a maga értékrendszere alapján.

received_2491012060986581

Rögtönzött közvélemény kutatásomból kiderült, hogy férfiként rendkívül izgalmas látvány, ahogy a csajok a legújabb kihívásnak eleget téve a mellüket posztolják a közösségi portálon. Az Instagram tanúsága szerint az #underboobchallange egyre több nőt vonz, hogy megmutassák, mit tudnak művelni a csöcsükkel. Mi csajok kevésbé nagy lelkesedéssel fogadtunk az ötletet, sokkal inkább megdöbbenve és tragikusan konstatálva, hogy ez már a vég!

Most komolyan? Kinek és miért jut eszébe a melle alá biggyeszteni egy tollat, pirosító ecsetet, elektromos cigarettát, bármit, hogy aztán közszemlére tegye művészetét?  Nőként nehezemre esik elképzelni a szituációt. Mondjuk egyetlen helyzetet látok a lelki szemeim előtt: fekszem az ágyamon, épp az esti jegyzeteimet készítem, elgondolkozva a mellkasomra fektetem a tollat, és míg a gondolataim szanaszét szaladgálnak, egyszer csak megdöbbentő felfedezést teszek! Heuréka! A toll megpihen a mellem alatt! Micsoda élmény!  

 

Arra már nehezen sikerül átbarangolnom gondolatilag, hogy miért dönt úgy bárki, hogy mindezt megosztja ismerőseivel, de a női – vagy egyébként bármilyen – lélek megfejtése már nem az én asztalom. Mint ahogy most se tudtam rájönni, mégis miért?!

 

Mindettől függetlenül a gyanútlan szörföző óhatatlanul belebotlik ilyen-olyan látványos képekbe, amik vagy elgondolkoztatják, vagy testi örömöt okoznak neki, de valamilyen hatást biztosan elér. Szerény értelmezésem szerint a kihívás nem igazán szól másról, mint hogy kinek lóg jobban a melle… na, jó, esetleg a méretekre is lehet még apellálni. De, hogy nők abból csináljanak versenyt, kinek a cicije harap rá jobban egy tollra?!

 

Bár nem feladatunk ötleteket adni, néhány kósza pillanat erejéig azért elkalandoztak a gondolataink és már roppant mód izgatottan várjuk, hogy milyen kihívással kell szembesülnünk az intimebb testtájak tekintetében. Nem. Inkább nem is akarjuk tudni.   Mondjuk szerencsére azért akadnak ironikus próbálkozások is, ez legalább vicces!  

Hozzászólások