Íme a világ legtökéletesebb feneke

Te mit szólsz hozzá?

2015/07/07

Létezik egy nő a földön, akinek annyira tökéletes a feneke, hogy a legnagyobb divatmárkák is rá szabják a ruháikat. Vagyis kimondható, hogy van egy etalon, amihez mindannyiunkat mérnek, ő pedig az origó, aki az alapot szolgálja. Szerinted tényleg olyan jó ez a popsi?

Azt hitted, hogy Jennifer Lopez, vagy Kim Kardashian feneke az etalon? Ugyan. Mindössze egyetlen nő létezik a földkerekségen, akinek annyira tökéletes a hátsója, hogy a legnagyobb farmer márkák is róla vesznek mintát. A 34 éves Los Angeles-i Natasha Wagner olyan testi adottságokkal rendelkezik, amelynek a világ első számú farmergyártója sem tudott ellenállni. Tökéletes popsija olyan márkáknak adja az alapot, mint a 7 for All Mankind, a Paige Denim, vagy a Levi’s. Tulajdonképpen az elmúlt 14 évben csak olyan farmereket hoztak létre, amit először az ő fenekére méreteztek.

farmer3
fotó: 7 for All Mankind

Azért lássuk be, nem kis teljesítmény, még ha csak azt is vesszük figyelembe, hogy a nők teste mennyit változik ennyi idő alatt. Natasha fenekéről rébuszokban beszél a farmer szakma: “Minden egyes görbület a helyén van a testén.” És ha egy tökéletesen szabott nadrágon minden passzol és a helyén van, akkor az rengeteg nő fenekén fog jól állni. A titok abban rejlik, hogy Natasha 28-as mérete pontosan az átlag női fenékformákon mért skála közepén helyezkedik el, ami pedig a 24-estől egészen a 32-es méretig terjed. Vagyis nem lőhetnek mellé a szabásvonalak kialakításánál, ha őt használják próbababának.

Az a farmer, amelyik mondjuk jól áll egy egyenes csípőn, soha nem lesz csinos egy kerekded formán. Natasha éppen ezért jó választás: vékony az alakja, de kerek a popsija. Mindkét csoportot lefedi az adottsága, szerencsés választás. A nagy cégeknek igazi kincs a tökéletes vonalú modell, aki egy évtizede van a szakmában, és az egyik barátja fedezte fel benne a tehetséget. Azóta saját ügynökséget vezet, de még mindig ő az etalon, ha farmergyártásról van szó.

farmer

Natasha egyébként nemcsak annyit tesz, hogy mintavételezésre bocsátja fenekét. Szakmai tanácsokkal is ellátja a cégeket, hiszen sok nő fordul hozzá észrevételeivel, min kellene változtatniuk a gyártóknak. Így amikor legközelebb próbálni megy, elmondja az igényeket, felhívja a figyelmet a hibákra, a tervezőcsapat pedig azonnal javítja azokat.

Szerinted is jó feneke van a világ legtökéletesebb hátsójú nőjének?

Hozzászólások