Íme az első fotók Angelina Jolie esküvőjéről

A gyerekek is kivették részüket a ruha készítéséből

2014/09/02

Az egész világ évek óta várta, hogy egybekeljen Angelina Jolie és Brad Pitt. Úgy egy hete ez megtörtént, most pedig napvilágot láttak az esküvői képek. Lehet gyönyörködni a menyasszony különleges ruhájában!

A Hello és a People magazin címlapjáról mosolyog ránk a szépséges menyasszony, Angelina Jolie. Megjelenése épp olyan különleges volt, mint amilyen ő maga: gyermekei rajzai díszítették az egyébként nemesen egyszerű menyasszonyi ruhát.

A Hello és a People magazinban mutatták meg az esküvői képeket
A Hello és a People magazinban mutatták meg az esküvői képeket

A Versace divatház egyik tervezője, Luigi Massi fantáziáját és keze munkáját dicséri a lélegzetelállító alkotás, aminek készítéséből az egész Jolie-Pitt család kivette a részét.

A házaspár mindig hatalmas becsben tartotta családi életét, és különösen nagy gondot fordítottak gyermekeikre, szeretetteljes nevelésükre. Éppen ezért az esküvőn, sőt a menyasszonyi ruha készítésében is szerepet kapott mind a hat csemete. Ugyanis a 13 éves Maddox, a 10 éves Pax, a 9 éves Zahara, a 8 esztendős Shiloh és a 6 éves ikrek, Vivienne és Knox színes rajzai is megjelentek a hófehér ruhán.

Roppant fontos volt számunkra, hogy a nagy nap nyugodt, meghitt, intim és vidám legyen. Boldogok vagyunk, mert épp így sikerült. Különleges és szeretetteljes volt” – mondta Angelina Jolie és Brad Pitt a Hello magazinnak.

A világ első számú sztárpárja egyébként tízévnyi együttélés, hat gyermek és két éves jegyesség után titokban, provance-i birtokán, szűk családi körben mondta ki a boldogító igent.

Hozzászólások