Íme az első fotók Katalin és Vilmos kislányáról!

Máris nyilvánosság el állt a hercegi család?

2015/05/02

A hercegi pár nem pazarolta az időt, reggel világra jött második gyermekük, akit Katalin és Vilmos délután haza is vitt.

A szülés után a boldog apuka bevitte a kórházba elsőszülöttjét, az alig kétéves György herceget, hogy megnézhesse kishúgát, nem sokkal később pedig a hercegi pár megjelent a kórház előtt az újszülött tündéri kislánnyal.

 

Katalin hercegné sárga, apró virágos ruhát viselt, amikor először megmutatta a nagyvilágnak a pár órás kis hercegnőt. A pici egyénként nem is úgy néz ki, mint egy újszülött, aki bár 3,7 kilós súllyal jött világra, ehhez mérten is meglehetősen fejlett babának tűnik.


A boldog éljenzők mellett megjelentek a kétkedő kommentelők is a közösségi oldalakon. György herceg világrajövetelekor ugyanis csak másnap hagyta el a kórházat a család, igaz, akkor a szülés is hosszabb volt. Most azonban egyes hírek szerint Katalin hercegné császármetszéssel hozta világra kislányát. Ha valóban így történt, akkor mindenképp furcsa, hogy néhány órával később hazamentek. Egyesek azt sejtik, hogy hercegi pár hasonmásai jelentek meg a  londoni St. Mary’s kórház szülészeti magánklinikáján.

Nézd meg az ott készült videót, és döntsd el, az igazi Katalin és Vilmos van-e a felvételen!

Ha további fotókat szeretnél nézegetni, kattints IDE!

Hozzászólások