Íme az első kép ÉNB Anikó gyermekéről!

Hivatalosan is megmutatta a kis vasgyúrót

2015/11/05

Hetek óta kíváncsi tekintetek lapozgatták ÉNB Anikó közösségi oldalát, hátha valamikor megpillanthatják a gyermeket, akinek érkezését a szülőkkel együtt több ezren várták. Íme, közzétette a büszke anyuka a tüneményes kisfiáról készült első hivatalos fotót!

Eddig titkolózott ÉNB Anikó, kisfiát csak egy-egy sejtelmes képen láthatták rajongói. A kis Patrikot már születése előtt nagy érdeklődés övezte, hiszen a boldog kismama gyakran osztotta meg követőivel a terhessége egy-egy fontosabb pontját, és bármikor szívesen beszélt az áldott állapot aktualitásáról.

Korábban is láthattunk közös képet, de azon akkor még nem mutatta meg magát a kis vasgyúró. Ilyeneket viszont eddig is posztolt Anikó, mint az alábbi fotó:

nadai aniko

Most végre megtört a jég, ahogy maga Anikó fogalmaz tudta, hogy sokan várták már ezt a pillanatot, most végre elérkezett! Alig néhány perce tette közzé közösségi oldalán, máris több ezer lájkot kapott, és számtalan gratulációval ismerik el a baba szépségét.

A hivatalos kép megjelenítése az anyuka kérésének megfelelően engedélyköteles, amint megkapjuk a szülők jóváhagyását, máris teljes valójában látható lesz az oldalunkon. De, hogy ne maradj le semmiről, KATTINTS és nézd meg a feltöltött fotót az anyuka oldalán.

Hozzászólások