Íme az első közös fotók Charlotte-ról és György hercegről!

Katalin hercegné készítette a képeket

2015/06/07

Vége közzétették a várva-várt fotókat az egyhónapos Charlotte hercegnőről. Sőt, fokozták a cukiságfaktort, ugyanis György herceggel együtt szerepel a képeken.

A világ már lélegzetvisszafojtva várta, hogy új képeket láthasson a május 2-án született Charlotte hercegnőről, és mivel épp a napokban jelentették be, hogy július elején lesz a kicsi keresztelője, ezért mindenki beletörődött, hogy addig kell várni

Ám nagy meglepetésre a brit királyi család hivatalos Facebook oldalán közzétettek négy fotót, amelyen nem csak a kis hercegnő, hanem tündéri bátyja, György herceg is szerepel. A képek elkészítését nem hivatásos fotósra bízták, hanem maga Katalin hercegné fogta kezébe a gépet, aki egyébként nagy amatőr fotós hírében áll. Az eredményt elnézve, jól bánik a masinával, ugyanis a sorozat meseszép lett. Igaz, csak két ilyen tüneményes gyermekről lehet jó képeket készíteni, mint Charlotte és György

Katalin és Vilmos egyébként elsőszülött gyermekük esetében sem vitték túlzásba a közös szereplést, és ugyanígy tervezik ezt a kis hercegnőnél is. Így vélhetően a júliusi keresztelőről ismét láthatunk néhány felvételt a kislányról, de aztán jó sokat kell várni. A család – eredeti elhatározásához híven – visszafogottan él a vidéki rezidenciáján, a kelet-angliai Anmer Hallbban, ahová nem sokkal Charlotte születése után költöztek.

A szülők azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy keveset szerepeljenek, hiszen közeledik az anyakirálynő születésnapja, és az ünnepségen mindenkinek jelen kell lennie.

Hozzászólások