Íme az új szépségkirálynő

Kiss Daniella lett Magyarország szépe

2015/06/22

Hatalmas show keretében adta át a koronáját a világ második legszebb hölgye, Kulcsár Edina az idei Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniellának.

Tizenhat gyönyörű hölgy közül választották ki azt az egy lányt, aki idén képviselheti hazánkat a rangos nemzetközi szépségversenyen, Kínában. A Sarka Kata által szervezett Miss World Hungaryn végül a közönség és a zsűri is úgy döntött, hogy Kiss Daniella veheti át a koronát a tavalyi győztes Kulcsár Edinától.  

A szépségversenyt látványos showműsor kísérte: a színpadon és a nézőtéren is igazi sztárdömping volt. A közönség soraiban olyan vendégek foglaltak helyet, mint Andy Vajna és felesége, Vajna Timi, aki néhány héttel ezelőtt rendezte meg saját szépségversenyét, a Miss Universe Hungaryt. A közönséget Kökény Attila, Wolf Kati, Pál Dénes, Majka és Curtis és Rakonczai Imre szórakoztatta, a leghíresebb sztárvendég pedig Hathaway volt.

Kiss Daniella
Kiss Daniella (fotó: MTI)

Persze a közönség leginkább a csinos lányokra volt kíváncsi, akik többször végigvonultak a színpadon: estélyiben és bikiniben is megmutatták magukat. Végül az online szavazáson a legszebb mosoly díjat Kiss Daniella kapta, majd ő nyerte el a közönségdíjat is, és így talán már nem meglepő, hogy végül a zsűri is őt választotta Magyarország szépének.

Érdekesség, hogy a tavalyi királynő szintén a 8-as sorszámmal lépett színpadra, és Daniellához hasonlóan ő is elnyerte a nézők és a zsűri díját. Kulcsár Edina tavaly Londonban második lett – reméljük, Kiss Daniella legalább olyan sikereket ér el a világversenyen, mint Európa legszebb lánya. 

Hozzászólások