Íme néhány darab Sarah Jessica Parker 2014-es kollekciójából

“Erősen hiszek a minőségben és az időtlenségben, ezért létrehoztam ezt a kollekciót és remélem, hogy a nők szeretettel fogják hordani az elkövetkezendő években.”

2014/05/06

A Szex és New York sztárja piacra dobta saját cipőmárkáját. A pompás lábbelik a gyártósorról egyenesen a Nordstrom amerikai kiskereskedelmi lánchoz kerültek, ahol kifinomult ruhákat és divatos kiegészítőket vásárolhatnak az igényes vevők.sjp-kollekcio_3

Sarah Jessica Parker Manolo Blahnik vezérigazgatójának, George Malkemus-nak a segítségével alkotott meg saját kollekcióját. És hogy mi ihlette a csodás lábbeliket? A színésznő így nyilatkozott: „Azok a dolgok adták nekem az inspirációt, mint például még a Szex és New York ruhatáramból származó grosgrain szalagok, amiket a hajamba kötöttem, hogy kihangsúlyozzák a virágokat, ami a késői ’70-es és a korai ’80-as évek stílusára utal. Erősen hiszek a minőségben és az időtlenségben, ezért létrehoztam ezt a kollekciót és remélem, hogy a nők szeretettel fogják hordani az elkövetkezendő években.”

sjp-kollekcio_2Képgalériánkban összegyűjtöttünk néhányat a 2014-es kollekcióból

 

 

Hozzászólások