Íme Tatár Csilla eddig eltitkolt párja

Gönczi Gábort is beavatta a részletekbe a műsorvezető

2014/12/16

Már jó ideje nem titok, hogy Tatár Csilla és Gönczi Gábor sok évvel a hátuk mögött úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják tovább. Azóta pedig az is kiderült, hogy a – még TV2-nél dolgozó – műsorvezető talán már újra szerelmes, de az biztos, hogy van egy férfi az életében. Leendő ex-férjét is beavatta a részletekbe, hogy első kézből hallja az információkat.

Múlt héten élő adásban esett szinte egymásnak Tatár Csilla és Kárász Róbert. Mikor már nem a munkahelyváltással piszkálta csinos kolléganőjét, a magánélet került napirendre. Egy egyszerű karácsonyi ajándékozási témakörben kezdte faggatni az asztrológiában jártas szakembert arról, hogy Csilla esetleg mivel lephetné meg új párját a férfi csillagjegye alapján. Többszöri kérésre és végül felszólításra sem engedte el a témát, így a műsorvezető erélyesebben is rászólt, hogy állítsa le magát.

tatarcsilla4

Egyes értesülések szerint a Mokka szünetében durvább dolgokat is Robi fejéhez vágott Csilla, amiért kérése ellenére is firtatta a témát. Most viszont fény derült arra, hogy ki a titokzatos férfi a műsorvezető életében. A Borsnak az egyik televíziós árulta el a részleteket: „Mindenki tudja, hogy egy befolyásos férfi Csilla új szerelme – erősítették meg a Borsnak televíziósok, hozzátéve – Jóképű, a pályája csúcsán van, egy ismert mobil világmárka hazai képviselője, ezért nemzetközi kapcsolatokkal, és persze elég jó egzisztenciával büszkélkedhet. Szóval tehetős üzletember, aki éppen válófélben van nejétől, két gyermekük van.”

A lap azt is megtudta, hogyan kerültek évekkel ezelőtt kapcsolatba, amikor még szigorúan csak munka miatt beszéltek és találkoztak: „Közel két éve Csilla, Várkonyi Andreával és a TV2 stábjával még Amerikában is kint járt, hogy együtt mutassák be a cég új modelljét, de akkor még a szimpátián kívül nem kötötte őket össze semmi. Később, itthon kerültek közelebb egymáshoz, mikor kettesben leültek beszélgetni, és kiderült, hogy magánéletükben sok az egyezés, hasonló problémákkal küzdenek. Mostaná
ban már egyre 
több időt töltenek együtt. Ismerőseik arra tippelnek, hogy ez már szerelem.”

Gönczi Gábor - Tatár Csilla

Tatár Csilla is reagált az információkra, hiszen nem is lett volna értelme tovább hallgatni azokról a dolgokról, ami nyilvánvalóvá váltak a környezetében élők és így a sajtó számára is: „Nem akarom letagadni, hogy valóban van kialakulóban köztünk valami, olyannyira, hogy már Gábornak is elmondtam. Úgy éreztem, így tisztességes, ha én mondom el neki. Sok sikert kívánt, ami nagyon jól esett, hiszen én is drukkolok a boldogságáért, de a magánéletem ezen részéről nem szeretnék többet elárulni.”

Gönczi Gáborhoz hasonlóan, mi is sok sikert és sok boldogságot kívánunk Tatár Csillának az új életéhez mind szakmai, mind pedig magánéleti szempontból!

Hozzászólások