Indul a fesztiválszezon, ne maradj le semmiről!

Elstartolt a VOLT Fesztivál!

2017/06/26

Minden évben a VOLT fesztivállal indul a fesztiválszezon, így idén sincs ez másképp. Tarts velünk, ha nem akarsz lemaradni a szuper bulikról! 

A nyár egyenlő a várva várt fesztiválszezon közeledtével. Sőt, mostmár nem csak közeledik, hanem itt is van! Kisebb-nagyobb rendezvényeket tavasszal és nyár elején is tartanak, azonban a féktelen nyári bulik megnyitója a VOLT Fesztivál. Ha sajnálatos módon nem tudsz ott lenni, akkor sem kell csüggedned, a VOLT hivatalos Facebook oldala szinte mindent élő videóban fog közvetíteni. Ezen kívül pedig rengeteg nagyszabású fesztivál lesz még Magyarországon, melyekről még nem csúsztál le! Mindenről tudósítani fogunk! 

A soproni rendezvény mindig hatalmas, majd egy héten át tartó szórakozást jelent, most azonban még nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis ez egy jubileumi fesztivál! Idén a szervezők több, mint 150 ezer látogatót várnak a helyszínre. 

A fesztivál negyedszázados történetében először idén hatnapos a rendezvény, amelyen több mint kétszáz produkciót láthat a közönség. A gördülékenyebb bejutás érdekében a főbejárat áteresztő képességét megnövelték, emellett megnyitnak egy második bejáratot is. Újdonság, hogy megnövelték a nagyszínpad küzdőterét, idén mintegy 45 ezren bulizhatnak majd egyszerre azon a területen. Erre elsősorban a Linkin Park koncertje miatt volt szükség.

A fesztivál tizenkét hektáros területén hat színpad összesen mintegy kétezer négyzetméternyi felületén szól majd a zene hat napon át. A legnagyobb színpad a Telekom Nagyszínpad, amely ezer négyzetméter alapterületű, öt emelet magas és száz tonna. Felépítettek egy 18 méter magas tornyot, és a tavalyi évhez hasonlóan felállítottak egy tízemeletes ház magasságával megegyező óriáskereket is. A fesztiválozóknak mintegy hatszáz mobil mellékhelyiséget és több mint százötven tusolót állítottak fel. A kemping hátsó részében mintegy ötezer sátorhely áll rendelkezésre.

Volt4

A Linkin Park a keddi nulladik napon lép fel a nagyszínpadon, szerdán Ellie Goulding és a Wellhello zenél. Csütörtökön a Rapülők, a Punnany Massif és Martin Garrix, pénteken az Enter Sikari, a Paramore és a Pendulum, szombaton a Cult, az Imagine Dragons és a Knife Party ad koncertet a nagyszínpadon. A további színpadokon a teljes magyar könnyűzenei élmezőnyt láthatja a közönség, ott lesz a VOLT-on a Lóci játszik, a Subscribe, a Brains, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Tankcsapda, a Quimby, a Halott Pénz, az Anna & The Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, az EDDA, a Hiperkarma, a 30Y, az Ektomorf, a Fran Palermo, a Bëlga, az Irie Maffia, a Qualitons, Freddie, Fábián Juli & Zoohacker, Bródy János, a Budapest Bár, a Magashegyi Underground, a KFT és Charlie.

A további fellépőket és programokat megtekintheted a VOLT Fesztivál hivatalos honlapján

(forrás)
(képek:zoldtrend.hu,

Hozzászólások