Indul a legnagyobb fesztivál Budapesten!

Jövőhéten kezdődik a 25. Sziget Fesztivál!

2017/08/04

Augusztus 9-én indul Magyarország legnagyobb és legismertebb fesztiválja a Sziget, ahol egy hétig bulizhatsz a legnagyobb sztárokkal! Alig várjuk! 

A Sziget Fesztivál (vagy röviden Sziget, ritkábban angolul: Island Festival) Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év augusztusában rendeznek meg Budapesten, az Óbudai-szigeten. Idén augusztus 9-én indul a buli. 2011-ben Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a Yourope (európai fesztiválszövetség) és a Virtual Festivals Europe által szervezett szavazáson a „nagyfesztiválok” versenyében.

sziget2

Idén augusztus 9-én keződik és egészen 16-ig tart. Fellép többek között Pink, Wiz Khalifa, a Rudimental, a Halott Pénz, Macklemore&Ryan Lewis, a Chainsmokers, Major Lazer az utolsó nagy buliról pedig Dimitri Vegas&Like Mike gondoskodik. 

A Sziget fellépést az utolsó pillanatban két fellépő is visszamondta, köztük Rita Ora is, aki helyett az ausztrál Iggy Azalea. A sok koncert mellett szuper programok várnak, különféle művészektől. 

A fesztivál hivatalos honlapját itt találjátok!

Hozzászólások