Indul az internetes Ki Mit Tud?

Sokszínű versenyhez sokszínű zsűri jár

2014/08/19

Mostantól a világ legnagyobb színpadáról szólíthatja meg bárki a közönséget: a Ki mit Tube tehetségkutató versenyzői a YouTubra tölthetik fel videóikat, hogy megmutassák tudásukat. A versenyben nincsenek kategóriák és szabályok, a feltöltött videókat egy igen sokszínű zsűri fogja megnézni és bírálni.

Hajós András lesz a Ki Mit Tube fináléjának műsorvezetője, de a népszerű televíziós azt is elárulta: sokáig gondolkozott, benevezzen-e egy saját alkotással a versenyre. Bár biztosan tudna újat mutatni a közönségnek, végül letett az ötletéről, és inkább a barátainak segít, hogy elkészíthessék a legtutibb kisfilmeket.

A zsűri legkritikusabb tagja minden bizonnyal Puzsér Róbert lesz, aki a tőle megszokott stílusban fogja értékelni a produkciókat, és a lehető legmagasabb lécet kell átugornia annak, aki meg akar felelni az elvárásainak. Puskás Peti és Fluor Tomi a mai nemzedéket képviseli az ítészek között: mindketten jól tudják, mennyire fontos, hogy egy előadónak nagy nézettsége legyen a YouTube-on, sőt Fluor saját bevallása szerint sosem törhetett volna ki az ismeretlenségből, ha nincs a zenei csatorna.

Hozzászólások