Indul a Sziget visszaszámlálás!

Tippek, hogyan legyél még színesebb a fesztiválon

2014/07/09

Kicsivel több, mint egy hónap van a Sziget indulásáig, de nekünk már szinte a torkunkban dobog a szívünk, hiszen minden évben megfogadjuk, hogy rákészülünk az eseményre, de valahogy kimarad mindig egy-két program és a vicces jelmezek, kiegészítők megvásárlása is elmarad. Idén megfogadtuk, hogy jobban rákészülünk erre a projektre és tippeket adunk nektek is, mivel tehetitek még feledhetetlenebbé a Szigetet. Válj egyedivé a tömegben!

1. Testfestés
A Color Run óta megtanultuk, hogy színesnek lenni nagyon vagány és trendi dolog manapság. Rengeteg helyen vehetünk bőrbarát testfestékeket, amivel akár hajunkat, pólónkat is beszínezhetjük. Sőt! Lehet kapni olyan speciális festékeket is, ami sötétben vagy UV fényben világít, így Te lehetsz a buli igazán ragyogó sztárja!

Sziget16

2. Jelmez
Főleg a külföldiek körében hódít az a trend, miszerint minél furább jelmezeket veszünk fel, annál viccesebbek vagyunk. Budapesten is sokszor látni fiatalokat és idősebbeket is, akik szuperhősnek vagy éppen csirkének öltözve bolyonganak az utcákon. Nem mondjuk azt, hogy ez feltétlen minden esetben követendő példa, de ha elég bevállalós vagy, akkor vegyél egy igazán őrült jelmezt, amiben parádézhatsz a Szigeten!

Sziget3

3. Vicces napszemüveg, paróka, kalap
Természetesen a vicces kiegészítők is fel tudják dobni egy-egy napodat és garantáljuk, hogy a többi Szigetre látogató ember napját is. Itt sem kell átesni a ló túloldalára, de ha vettél év közben egy olyan darabot, amit sehova máshova nem mersz felvenni, azt ide nyugodtan elsütheted. Öltözhettek többen tematikusan is, így majd nem érzed azt, hogy nagyon kilógsz a sorból!

Sziget 7 jpg

4. Gumicsizma
Ez inkább praktikus, ha esőt hoz valamelyik nap, mert a Sziget ilyenkor általában pocsolyákban és dagonyákban igen gazdag. Ettől még nem kell lemondanod egy jó koncertről, a lényeg az, hogy a gumicsizmád minél egyedibb legyen. Ha például veszel egy egyszerű fekete darabot, feldobhatod kiegészítőkkel, ragaszthatsz rá képeket, matricákat vagy írhatsz rá apró üzeneteket, esetleg a banda nevét, akikért rajongsz.

Sziget10

5. Csillám tetoválás
Nem feltétlen arra gondoltunk, hogy egy pillangóval vagy egy szívecskével az oldaladon fesztiválozz, de ha elég bátor vagy, kedvenc zenekarod nevét vagy logóját bőrödre festetheted. Sokáig fenn marad, nem kell azért aggódnod, hogy hamar lekopik a bőrödről és egy fekete csillámos Skrillex vagy Placebo tetkó csillám tetkó igazán jól mutat.

Sziget14

Hozzászólások