Infarktust kapott a népszerű sportriporter

Azonnali műtétre volt szükség

2014/10/20
Infarktust kapott a népszerű sportriporter – Azonnali műtétre volt szükség

Egyik legnépszerűbb sportriporterünk, Hajdú B. István teremfocizott éppen, amikor rosszul lett. Azóta már megműtötték és kiderült, hogy a szívéből egy vérrögöt kellett eltávolítani. A körülményekhez képest jól van, nagyon sok gyógyszert kap, köztük vérhígítót is. Vérnyomását folyamatosan mérik, óránként vesznek tőle vért.

Így mesélt a rosszullét körülményeiről:

“Kimentem a folyosóra, hideget-meleget éreztem, mellkasi fájdalom gyötört, majd le kellett feküdnöm a padlóra. A riadóztatott mentők idejében érkeztek, és tőlük tudtam meg, hogy a vérnyomásom 210 fölé szaladt, és éppen szívinfarktussal visznek be a Budai Irgalmasrendi Kórházba. Azonnal megműtöttek, a beavatkozás harminc percig tartott. Az lehetett a gond, hogy elég régen futballoztam, és a szívem erre rosszul reagált” – nyilatkozta Hajdú B. István, akit egyelőre az intenzív osztályon látnak el, még nem lehet tudni, mikor mehet haza. őrzőjében fekszik, még nem tudja, mikor bocsátják haza.

35222_1_1280x720

Felesége, Krisztina, a barátok, kollégák folyamatosan érdeklődnek az állapota felől és látogatják és mindenki szeretettel várja vissza. A munka azért még várhat. Munkaadója, a Telesport főszerkesztője így nyilatkozott:

A legfontosabb az, hogy mielőbb felépüljön, mert nagy szeretettel várjuk vissza őt dolgozni” – mondta az Eurosport főszerkesztője, Szabó Gábor. (forrás: Bors)

 

Hozzászólások