Ingyen honlapot csinálhatnak a kkv-k

2020/03/23

Egyre több vállalkozás kerül válságos helyzetbe a koronavírus-járvány következtében kialakított állapot miatt. Sokaknak azonban meg van az a nagyszerű lehetőségük, hogy munkájukat webes formában folytassák. Őket támogatja a “Maradj otthon – költözz a webre!” mozgalom.

Az ügyfélkapcsolatok átszervezésében nyújt segítséget a vállalkozásoknak a honlap.hu szoftverével. A hagyományos, személyes ügyfélkezelés digitális térbe terelése sok esetben olyan költségekkel jár, amelyeket most nem minden vállalkozónak áll módjában megfizetni. Erre a problémára kínál megoldást az internetes megoldásokra szakosodott honlap.hu csapata, akik ingyenes weboldal készítési lehetőséggel segítik a nehéz helyzetbe került vállalkozókat.

A platformon most a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások díjmentesen vehetik igénybe a weboldal készítési felületet fél évig.  A 2020. februárjában debütált honlap.hu 2.0 szoftver használatával a cégek meg tudják szervezni online működésüket, így nem tűnnek el teljesen a piacról, csak átalakulnak.
“Bízunk benne, hogy a felajánlásunk segít abban, hogy a hazai vállalkozások könnyebben, a munkaerő megtartásával jussanak túl a kialakult és előttünk álló nehéz helyzeten.” – nyilatkozta Fodor Ákos, a cég ügyvezetője.

Segítségként belinkeljük mi is, hol érheted el ezt a szolgáltatást, ha szeretnél vállalkozásodnak weboldalt készíteni.

Hozzászólások