Ingyen sültkrumplit a népnek!

A McDonald's legújabb dobása

2016/05/27

Most azt kívánjuk, bárcsak Ausztráliában élnénk, ugyanis a McDonald’s olyan ötlettel állt elő, ami minden sültkrumpli imádó álma: egy ingyenes pop-up sültkrumplis üzlet.

Credit: McDonald’s

Londonban a helyieknek már ugyan borsódzik a háta a rövid életűnek szánt pop-up boltoktól, amik olyan trendik mostanság (főleg a hipszterek körében), azonban Ausztráliában a McDonald’s egy kicsit újragondolta ezt a koncepciót egy igencsak varázslatos módon. A neve nagyjából annyit tesz: „Krumplit kérsz hozzá?” És hogyne kérne bárki, hiszen megannyi finom körítéssel lehet kérni: tejföllel és édes csilivel, különféle szószokkal, parmezánnal és szalonnával, sajtszósszal…

Credit: McDonald’s

Ha a vendég végigkóstolta a kínálatot, akkor egy szavazás keretében el is mondhatja véleményét, hogy melyiket látná szívesen a gyorsétteremlánc állandó kínálatában – és ami a legjobb: mindezt ingyen! I-N-GY-E-N! Bizony, ez maga a megtestesült álom – legalábbis három napig még biztosan. A rossz hír az, hogy a kiszolgálás limitált: napi egy adagot kérhetsz csak az ingyen sültkrumpli-mennyországból, de aki cseles az egy álbajusszal gyorsan megoldhatja a dolgokat. A másik rossz hír pedig az, hogy a bolt csak Ausztráliában elérhető. Ha valaki épp tervezne kiruccanni oda, ne fogja vissza magát és szóljon nekünk is, köszi!

Credit: McDonald's
Credit: McDonald’s

Ti szeretnétek, ha a McDonald’sban bevezetnék a különféle szószokkal és feltétekkel kapható sültkrumplit?

via Metro.co.uk

Hozzászólások