Ingyenesen kipróbálható a Netflix

Hazánkban is elérhető a népszerű online filmcsatorna

2016/01/07

Tegnap óta egy hónapig ingyenesen lehet filmeket és sorozatokat nézni a Magyarországon is elérhető Netflix csatornán. A Krím-félsziget, Szíria, Kína és Észak-Korea kivételével, az egész világon fogható az online adás.

Sorozatok, filmek és televíziós műsorok széles választéka válik tulajdonképpen legálisan torrentezhetővé, és a szolgáltatásért a műholdas és kábeltévés kínálathoz viszonyítva igencsak csekély összegért. A legolcsóbb előfizetés 7,99 euróba kerül, a HD minőségű tartalmakért 9,99 euró-t kell perkálni, míg a legdrágább Ultra HD csomag, amit egy háztartáson belül 4 készüléken is lehet használni, 11,99 euróba fáj.

Mindhárom esetben egy hónapnyi ingyenes tesztidőszakot kapunk, amit csak akkor fizettetnek ki velünk, ha megelégedtünk a kínálattal. Ellenkező esetben a díjmentes időszakon belül le kell mondani a megrendelést és akkor egy forintunk se bánja a próbát. A szolgáltatás nagy versenytársa az online videotékáknak s kereskedelmi tévéknek, ám idehaza még azért nem aggodalmaskodnak, mert egyelőre nem választható magyar nyelv a fennlévő tartalmakhoz. Persze mindannyian sejthetjük, hogy nem kell majd sokat várni, hogy ez megváltozzon.

A Netflix igazi különlegessége, hogy olyan népszerű saját gyártású sorozatok készítésébe kezdtek, amik csak náluk elérhetőek, valamint televízióban elkaszált sorozatokat is folytatnak. A netes hálózat ezeknek az évadjait egyszerre szokta feltenni, így mindenki a maga tempójában adagolhatja az epizódokat. Az olyan elismert saját sorozatok mellett, mint a House of Cards vagy az Orange Is The New Black, az igazi ütőkártyájuk, hogy szintén ők készítik a Marvel filmes univerzummal összekapcsolódó, komorabb és erőszakosabb szuperhősök történeteit is.

A magyar weboldal itt érhető el. Jó kalandozást mindenkinek!

Főkép: Facebook

Hozzászólások