Instagram sztárok: ők kapják a legtöbb pénzt az Insta fiókjukért

Dollármilliókat érő Insta-fiókok

2017/11/16

El sem tudod képzelni mennyit ér egy-egy Instagram fiók? Most eláruljuk ki az a néhány Insta-sztár, aki a legtöbb pénzt keresi posztjaival.

Ha van egy blogod, az szuper, hiszen segít túllendülni a mindennapokon és könnyen kiadhatod magadból az érzéseidet is. Azonban ha elég ügyes vagy egy jól felépített Instagram-fiókkal milliókat is kereshetsz! A Bright Side összegyűjtötte a legtöbb pénzt kereső Insta-sztárokat. Mutatjuk!

1. Danielle Bernstein 
A 25 éves Danielle Bernstein divattervező és a We Wore What című blog megalakítója. A blogja nagyon hamar népszerűvé vált, ahogy az Insta-fiókja is. 1,7 millió követőjével a leghíresebb és legkeresettebb divatmodell lett. Habár elvileg gyűlöl pénzről beszélni, azt elárulta, hogy minden egyes posztjáért 15 ezer dollárt kap. (3,8 milló forint)

2. Chiara Ferragni
Először csak a The Blonde Salad blogot vezette, amivel 9 évig a toppon volt. A szőkeség alulról kezdte és jévek óta, illetve jelenleg is a csúcson van. Ma ő az, aki befolyásolja a divatot is a maga 11 millió követőjével. Chiara minden posztjával több ezer dollárt keres, éves bevétele pedig csak az Insta-posztokból 8 millió dollár. (kicsit több mint 2 milliárd forint)

3. Wendy Nguyen
Wendy a UC Berkeley-n végzett pszichológia szakon. Hamar vált híres bloggerré, ugyanis első videója a “hogyan hordd a sálad 25 féleképpen 4,5 percben” 25 milliós nézettséget ért el már az elején. Több mint 1 millió követője van, és bár nincs sok adat, egyes becslések szerint jövedelme eléri nagyjából az évi 1 millió dollárt. (256 millió forint)

4. Bryanboy
Bryanboy valószínüleg az egyik legellentmondásosabb celeb az Instagramon. A 24 éves fülöp-szigeteki blogger először travel fotókkal kezdte pályafutását, majd a divat felé orientálódott. Szellemes és különleges posztjai több ezer követőt vonzottak, illetve jó barátságot ápol számos divattervezővel is.


5. Julie Sariñana
Julie blogolással kezdte a pályafutását, melyet napi több ezer ember olvasott. Ennek következtében elindította Instagram-fiókját, melyen mára már 4,7 millió ember követi. Minden szponzorált poszttal 150 ezer dollárt keres. (3,8 millió forint)


6. Viki Odintcova
Viki Szentpétervár leghíresebb modellje. Leginkább provokatív fotóival vált híressé, illetve azzal, hogy felnőtt újságok címplaján szerepelt meztelenül. A csinos modell vagyonát nem tudták felbecsülni, ugyanis annyi mindent reklámoz.

 

Hozzászólások