Intenzív osztályra került a szomorú szamuráj

Ismét romlott Kozso egészségi állapota?

2014/10/21

Meg kellett operálni Kozsót. A szomorú szamuráj hiába vigyázott egészségére, elkerülhetetlen volt a műtét. Sajnos a beavatkozás után sem hagyhatta el a vidéki kórházat.

Nehéz időszakon ment keresztül Kozso, ezért nem is hallhattuk, olvashattunk róla az utóbbi időben. A Bors értesülései szerint tegnap műtötték meg egy vidéki kórházban, ugyanis korábban már két intézmény is elutasította a beavatkozást.

Egy ritka betegség miatt volt elkerülhetetlen az operáció, ami hosszan elhúzódott. A szomorú szamuráj 2011 tavaszán agyvérzése miatt került kórházba, ahol a jelenlegi helyzethez hasonlóan, szintén végig mellette volt párja. Az azonban kérdéses, hogy vajon annak a betegségnek a folyománya-e a mostani.

A műtét után intenzív osztályra került Kozso, de ettől több részletet egyelőre nem lehet tudni sem a beavatkozás sikerességéről, sem pedig a népszerű énekes-producer egészségi állapotáról.

kozso
Kozso egészségügyi állapota miatt elkerülhetetlen volt a hétfői beavatkozás (fotó: Bors/Bánkúti Sándor)

Az Ámokfutók frontemberének november 22-én jelenése lesz a Total Dance fesztiválon, így csak egy hónapja maradt a lábadozásra. A színpadon többek között Dr. Alban is fellép majd, aki visszajáró vendégnek számít már Magyarországon.

Hozzászólások