Intim fotók – Így ünnepelték a sztárok anyák napját

Könnyekig hatódtak a híres mamik

2015/05/04

Az egyik legédesebb ünnep az anyák napja, amiről természetesen a sztárcsaládok sem feledkeztek meg. Van, aki anyukáját köszöntötte május első vasárnapján, másokat saját csemetéik lepték meg ezen a jeles napon.

A sztárok sem feledkeztek meg az anyák napjáról: ki-ki a maga módján köszöntötte édesanyját, vagy fogadta gyerkőcei köszöntését. Egy valamiben mindannyian megegyeztek: édesanyának lenni a világ legcsodálatosabb érzése.

Így gondolja ezt Sarka Kata is, aki nem csak annak örülhetett, hogy két gyönyörű gyermeke, Noncsi és Dávidka felköszöntötte, de annak is, hogy ő maga is meglephette édesanyját. A család vasárnap együtt ebédelt, levezetésképpen pedig kártyapartit rendeztek a mamákkal.

Az ebéd Adáéknál sem maradt el, aki ikerfiaival anyák napi hamburgerezésre ment, ami láthatóan mindenkinek tetszett: a fiúk jól belakhattak, a műsorvezető pedig egy kicsit élvezhette gyermekei társaságát.

Anyák napi hamburgerezés☺#anyaknapja #mothersday #hamburger #cheatday #komloestehen

Posted by Pintér Adrienn Ada on 2015. május 3.

Kétszeres a boldogság Gombos Edinánál is, hiszen különleges anyák napja volt az idei: ez az első év, hogy nem csak kislánya köszöntötte vasárnap, de kisfiával is együtt ünnepelhetett. Edina egy édes fotómontázson örökítette meg ezt a gyönyörű napot.

Boldog anyák napját minden kedves édesanyának! :-)

Posted by Gombos Edina on 2015. május 2.

Montázst készített Rubint Réka is, akit három gyermeke is felköszöntötte: Larától egy édes lapot, Norbikától egy hatalmas ölelést, míg Zalántól egy csokor virágot kapott a büszke anyuka.

Életre szòlò, önzetlen szeretet❤️❤️❤️Boldog Anyák napját❤️

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. május 3.

Azt ugyan nem tudjuk, hogy Lilut mivel lepte meg kisfia anyák napján, az azonban biztos, hogy a büszke anyuka rajongásig szereti gyermekét. A műsorvezető egy meghitt képet posztolt a közösségi oldalán, ahol kisfia hatalmas öleléssel borul anyukája nyakába.

A legnagyobb boldogság….amikor megölel…

Posted by Lilu on 2015. május 3.

Különleges élmény volt az anyák napja Kulcsár Edina számára is: mivel neki még nincs saját gyermeke, így ő maga lepte meg anyukáját és nagymamáját, hiszen ők jelentik számára az igazi családot. Mivel Edina mamája nagyon régóta szeretett volna eljutni az állatkertbe, ezért a szépség anyák napja alkalmából teljesítette a kívánságát.

A mamám rég óta állatkertbe szretne menni, így anyáknapja alkalmából az egész családdal eljöttünk! ❤️ Esetleg ti is valami családi programon vagytok?

Posted by Edina Kulcsar on 2015. május 3.

Tökéletesen telt a nap Ördög Nóráéknál is: Nánási Pál cuki fotón örökítette meg, hogyan boldogítja anyukáját Mici és a kis Vencel. A boldog családi pillanatot megnézheted ITT!

Hozzászólások