Intim részletek Görög Zita titkos esküvőjéről

2015/12/29

Igazi mesébe illő szerelmet tudhat magáénak Görög Zita, amit most megkoronázott egy titkos tengerparti esküvővel. Boldogabb már nem is lehetne.

Bár a szépséges modell-műsorvezető és szerelme, Koltay Tamás már közel egy évtizede ismeri egymást, mégis majd nyolc évet kellett várni, hogy az érintőleges munkakapcsolatból mindent elsöprő szerelem legyen. Alig egy esztendő után pedig titokban elutaztak a világ másik felére, és örök hűséget esküdtek egymásnak.

Előbb volt az tervbe véve, hogy kettesben elutazunk, és csak azután találtuk ki, hogy ha már ott vagyunk, házasodjunk is össze. A kislányom, Lotti nagyon be volt zsongva, de elfogadta, hogy ő és a testvére nem jön, mert ez most kettőnkről szól Tomival. Az esküvői ruhát, amit Sármán Nóra tervezett és a gyűrűt is együtt néztük ki. Persze lesz egy buli, ahol Lotti beöltözhet; neki ez a legfontosabb. No meg az, hogy melyik barátjukat hívhatják meg” – árulta el a Hot! magazinnak Görög Zita.

BREAKING! Görög Zita pár nappal ezelőtt férjhez ment szerelméhez Koltay Tamáshoz! Az egzotikus szigeten történt esküvő minden részlete és további fantasztikus képek a holnap megjelenő HOT! magazinban.

Szerző: HOT! Magazin2015. december 28.

Zita és Tamás izgult, hogy a távoli országban tartandó esküvő hogyan zajlik majd, de már tudják, hogy nem volt okuk aggodalomra. Minden sokkal jobban sikerült, mint ahogy azt elképzelték.

Az különösen romantikus volt, hogy míg a szertartásvezető és a fotós az esküvő után összepakolták a kellékeket, nekünk volt fél óránk sétálni a szigeten. Akkor megélhettük a pillanatot, hogy mostantól férj és feleség vagyunk. Tökéletes nap volt, igazi álomesküvő. Tomi sem tudta visszatartani a könnyeit” – tette hozzá az újdonsült feleség.

Hozzászólások