Ínycsiklandozó bulifalatok Halloweenra

Szuper receptek Halloweenra

2017/10/25

Bár nálunk teljesen másról szól az évnek ezen időszaka mint Amerikában, mi mégis mutatunk nektek néhány nasit Halloweenra.

Akár egy buliba, akár csak a családnak készítitek el őket, garantáltan sikeretek lesz velük és feldobjátok a hétköznapokat. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy amennyire egyszerű mindet elkészíteni, viszont mennyire mutatós desszerteket kapunk. Készülj velünk a Halloweenra!

1. Felturbózott brownie

A brownieban az a jó, hogy amennyire egyszerű elkészíteni, legalább annyira finom. Készítsétek el a kedvenc alaprecepteteket, majd a tetejére rakjatok különféle csokikat és ehető dekorációs elemeket. Még egy nagyon picit tegyétek vissza a sütőbe, hogy éppen hogy megolvadjanak rajta a csokik, és már készen is vagytok!

brownie

2. Csokis eprek

Ez a nasi pár perc alatt megvan, ugyanakkor a vendégeknek biztosan leesik majd az álluk. Vízgőz felett olvasszatok meg ízlés szerinti csokit, majd mártsátok bele az egész epreket. Kicsit csurgassatok a tálra is, hogy szellem alakot kapjatok, végül pedig rajzoljatok neki szemeket és szájat szintén csokival. Ugye mennyire egyszerű és ötletes?

strawberry-ghosts-96b

3. Sajtos boszorkányseprű

Egy újabb nasi, ami nagyon mutatós és csupán pár percet igényel. Ehhez szükség lesz sajtszeletekre, ropira és snidlingre vagy újhagymára. A sajtszeleteket vágjátok el úgy, hogy hosszabb, keskeny darabokat kapjatok, majd az egyik oldalát vagdossátok be. Tekerjétek fel, dugjátok bele a ropikat és végül tekerjétek körbe. (forrás)

sajtos ropi

4. Virslis zombi ujjak

Tekerjetek tortilla lapokat a virslik köré, szúrjátok át fogpiszkálóval, hogy egyben maradjanak, majd formázzatok ketchuppal körmöket rájuk. Ezzel készen is van egy igazi halloweent idéző, különleges nasi. (forrás)

virslisvzombiujjak-halloweenre

Hozzászólások