Irány a szabadba! – Ott a szex is izgalmasabb

Extrém hely, extrém élmény?

2014/07/19

Még jobban fel tudod fűteni a forró nyári éjszakákat, ha egy kis kreativitást viszel szerelmi életedbe, és kilépsz a komfortzónádból – ezzel együtt a kényelmes ágyból, ki, a szabadba!

Biztosan feldobja az estét, ha pároddal bevállalósak lesztek, és nekivágtok a nagyvilágnak, hogy a szabad ég alatt találjatok egy eldugott zugot, ahol nem kell fékeznetek a vágyaitokat. Bár tökéletesen nyugodt hely nincs, de ez csak fokozza az izgalmakat.

Vízben

Roppant jól eshet, ha a tengerben, tóban, medencében hűtitek magatokat, és azzal a lendülettel fel is korbácsoljátok egymás vágyait. Ráadásul így tudjátok a legtöbb új pozitúrát kipróbálni, és a legkisebb a lebukás veszélye.

Fesztiválon

Ha a fesztiválon sátrat szemelsz ki egy jó kis szexre, számolj azzal, hogy talán a legkényelmetlenebb élményben lesz részed! Csíphetnek a bogarak, szűkös lehet a hely és könnyen fülledté válhat a levegő. Ám lehet, hogy épp ezért fogod igazán élvezni.

Elhagyott gyártelepen

Kicsit félelmetesnek tűnhet, de fel is tüzelhet. A kihalt gyárépületek között elengedhetitek magatokat, és kevésbé kell tartani attól, hogy valaki megles titeket. Ha mégis árválkodik ott egy őr, vélhetően úgy tesz, mintha észre sem venne titeket, hiszen örül, hogy történik valami a lepusztult helyen.

Parkban

Egy kellemes hangulatú parkban magától értetődő, hogy az esti andalgást megkoronázza egy kis szex. Itt kell a leginkább körültekintőnek lenned, mert könnyen észre vehet egy járókelő, netán egy közterület-felügyelő, és akkor nincs menekvés a büntetés elől.

Erdőben

Szabadjára engedheted a fantáziádat, bármit megtehetsz a pároddal, mert az erdőben a háborítatlanság nyugalma kreatívvá teszi a szexet! Azért arra ügyelj, hogy az erdei állatok ne zavarjanak meg titeket!

 

Hozzászólások