Irina Shayk elköltözött Bradley Coopertől

Vajon mi állhat a háttérben?

2019/06/06

A napokban felröppent a pletyka, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk négy éve tartó kapcsolata válságba került. A modell pedig elköltözött párjától. 

A lap forrása azt is elmondta, hogy a „helyzet nem túl jó. Egyikőjük sem boldog. A kapcsolat már csak egy hajszálon függ.” Már május első hetében, a Met Gálán sem mutatkoztak együtt: Irina egyedül érkezett, pedig tavaly még együtt vonult Braddel a vörös szőnyegen. Már ez is furcsa volt, most viszont kiderült, hogy egy ideje már alig találkoznak: „Külön töltik az időt, hogy teszteljék a kapcsolatukat. Nagyon sok energiát fektettek bele, így nehéz csak úgy búcsút mondani. Megpróbálnak megegyezni, hogy mindenki megtalálja a saját útját…”

A legfrisebb hírek szerint viszont a megegyezés nem megy olyan könnyen. Irina elvileg már múlt héten kiköltözött Bradley villájából, most pedig a színészt kapták lencsevégre, amint egy barátja házát hagyja el a reggeli órákban – ahova vélhetőleg elköltözött egy időre. Valószínűleg egy ideig egyikőjük sem akar a közös otthonukban tartózkodni, hiszen ott minden egymásra emlékezteti őket.

A rajongók közül sokan azt gondolják, hogy a dolognak köze lehet Lady Gagához, mert mindenki azt hitte, hogy Bradley-vel egymásba szerettek a Csillag születik forgatása közben. Sőt, Lady Gaga nem sokkal később szakított kedvesével, ami újabb okot adott a pletykákra. Nem tudhatjuk, hogy szerelmi háromszögről van-e szó vagy Brad és Irina kapcsolati válságának semmi köze Gagához, de valószínűleg hamarosan úgyis kiderül…

forrás

Hozzászólások