Ismerd meg a külföldi szépségverseny magyar versenyzőit

Bemutatjuk a nemzetközi szépségverseny résztvevőit

2017/03/21

Minden évben várjuk az időpontokat mikor bemutatják a különböző szépségversenyek résztvevőit. Most megismerheted a Miss&Mr Grand Sea versenyzőit.

Tavaly a Miss&Mr Grand Sea világversenyt Cipruson rendezték meg. A versenyen Szick Petra is indult és meg is nyerte. A korona mellett egy másik megtiszteltetés is érte: megkapta a “national director” posztot. Ez azt jelenti, hogy Petra vihet résztvevőket a versenyre. A dicsőség egy fülöp-szigeteki szépségverseny weboldalához is eljutott és, mint kiderült ő az eddigi legfiatalabb national director. A pozíciónak köszönhetően a szépségkirálynő bemutatta nekünk az ez évi megmérettetés versenyzőit, akik Magyarországot és Ausztriát fogják képviselni. 

 • Magyar, felnőtt, férfi kategória: Bakro Attila

” 22 éve fodrászkodom és modellkedem. Célom egy szépen ívelő karrier kialakítása és egy saját vállalkozás indítása. A versenyen szeretném bebizonyítani, hogy engem nem csak a reflektorfény és a magamutogatás érdekel. Fontosnak tartom, hogy más embereken segítsünk.”

 • Magyar, felnőtt, női kategória: Kontha Cintia

“Szick Petra unokatestvére vagyok, Kőszegszerdahelyen lakok. Szeretek modellkedni és szívesen próbálok ki új dolgokat, ezért jelentkeztem a versenyre. Jó lenne megmutatni a világnak, hogy egy kis faluból származó lány is viheti sokra egy ilyen versenyen. Jövőbeli terveim között szerepel, hogy Budapestre költözzek, így tudnék komolyabban foglalkozni a modellkedéssel.”

 • Magyar, tini,  női kategória

Dudik Szonja vagyok, divattervezőként dolgozom. Ez a munkám és a szenvedélyem is egyben. A SZONJA DUDIK márkát tavaly indítottam és szerencsére igen nagy sikernek örvend. Különleges és egyedi készítésű ruháimat nagyon kedveli a célközönség, ami örömmel tölt el. Másik nagy szenvedélyem a sport, mellyel 20 éve foglalkozom. Jelenleg az RBA artista képzőben tanulok. 2009 óta járok szépségversenyekre. Eddig hét alkalommal nyertem el a legszebbnek járó koronát. Több nemzetközi versenyen is képviseltem már Magyarországot, melyeken sikeresen szerepeltem. Bízom benne, hogy a Miss Grand Sea 2017-es versenyén elhozhatom a nemzetközi mezőnyben is a koronát. 

Szeretném bemutatni Ausztriát is. Habár a következő lányok nem magyar színekben indulnak, származásuk ide köti őket. A versenyen azért képviselik Ausztriát, mivel rendelkeznek osztrák felmenőkkel.

 • Ausztria, felnőtt, női kategória

Szaluter Tünde vagyok, sportoktató, koreográfus és táncos. A mozgás, a sport, a tánc, az egészséges életmód és táplálkozás, valamint ezek továbbadása, tanítása táncosaim és mindazok számára, akik az óráimon résztvesznek fontos számomra és kitölti a mindennapjaimat. Tehát a hobbim a hivatásom. Kiskorom óta célok és álmok irányítják az életem és hogy ezeket elérjem mindent megtettem. Ilyen cél most a Grand Sea koronájának megnyerése is. Azért jelentkeztem a versenyre, hogy bizonyítsak magamnak és sikereim által másokat is motiváljak.

 • Ausztria, tini, női kategória

Dienes Flóra vagyok, jelenleg iskolába járok még. Nagyon szeretnék a gyógyszeriparban elhelyezkedni majd, mert küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek, valamint a természettudományok mindig is magukkal ragadtak. Hobbim ezenkívül a sport, amit két térdműtét után már csak hobbi szinten űzök, de életem jelentős részét képezi a mai napig. Emellett imádom a művészeteket, a színpadot. A Miss&Mister Grand Sea 2017 nagy újdonság számomra, hiszen először mérettetem meg magam szépségversenyen, amely nagy álmom volt mindig is. Ezért igen izgatott vagyok, viszont mivel maximalista vagyok, mindent meg fogok tenni, hogy minél jobb helyezést érjek el, és büszke lehessek magamra.

A versenyzőket nyomon tudjátok követni a Miss&Mr Grand Sea Hungary&Austria Facebook oldalán.

Kampányfotók:

 • Feszek Studio
 • GJ Photography     

Smink:

 • Murvai Eszter
 • Perjes Loretta
 • Szabó Nóra  

Haj: 

 • Domak Amanda
Hozzászólások