Ismerd meg a pasi testét és vedd le a lábáról!

Találd meg legérzékibb testrészeit!

2014/11/28

Egy szerelmes férfi és egy nő nemcsak csókolózik és szeretkezik, hanem ahogy tudja, kényezteti is a párját. Mégis, hol és hogyan jó a férfiaknaK? Így vedd le a lábáról kedvesed!

Nem mindegy ugyanis, hogy miképp és hol kényezetetd a párodat, hiszen míg bizonyos testrészeknél eltolthat magától, addig más területek szeretgetésével rögtön leveheted a lábáról.

Bár nem mintha nem számítana fontos területnek a nemi szervük és környéke, most szándékosan hagytuk ki a felsorolásból, hiszen annyira egyértelmű, hogy azt a részt imádják.

Karok

A kar belső területe Külösen a csukló és az alkar belső oldalának finom bőre érzékeny terület, de a felkar is hasonló tulajdonságokkal bír. Ennek a területnek a cirógatása előkészítés lehet a vadabb érzékiség felé.

Fejbőr, haj

Az érzékeny fejbőr simogatása és masszírozása kellemes, lazító  hatással van a férfira. Előjáték előtt, és lezárásként is érdemes bevetned.

126904188

Combok

A belső combrész igen érzékeny terület, van akinél egészen csiklandós is lehet. Különös kétértelműsége abból is adódik, hogy közel van a legnemesebb részekhez, ezért ha szeretnéd feszíteni a húrt, hagyj időt a kényeztetésére.

Hát

A gerinc mellett futó idegek fontos energiapályák. Ezek simogatása vagy karcolgatása a legtöbb férfi számára izgalmasan borzongató élmény.

Fülelés

A férfifül néha még a nőkénél is érzékenyebb. A fülcimpa, a fül mögötti terület, de akár a fülkagyló is izgalmas játszótér lehet az ujjak vagy a nyelv számára.

Hozzászólások