Ismerd meg Berki Chloét!

Így neveli házikedvencét a berki...

2014/09/21

A TV2 ÁllatoZOO című műsorának első adásában Czippán Anett uszodába vitte Jacket, cicák között kávézott, és pórázon sétáltatta a farkasokat. Végül, de nem utolsó sorban pedig vendégségbe ment a berkihez, ahol Chloékát is megismerhette közelebbről.

aberkieschloe2

Czippán Anett saját bevallása szerint találkozott már jó pár sztárkedvenccel, de Chloé, Berki Krisztián kutyája köztük a legokosabb. Krisztián nem is értette, műsorvezető társa mire számított, de ez is kiderült…

Korábban német dogja volt Berki Krisztiánnak, mert a kis ölebeket nem tartja kutyának. Mikor Pamelával összejöttek, szeretett volna egy kutyát, ezért Chloéra, a boston terrierre esett a választásuk, amit egyáltalán nem bánt meg a berki sem.

aberkieschloe5

Otthonukban szabadon mozoghat, de vannak olyan helyiségek, ahova nem teheti be a mancsait – ilyen például a háló, és a fürdő, de a konyhában és a nappaliban ugyanolyan élettere van, mint a többieknek, csak a kanapéra nem mehet fel, mert gazdái vigyáznak arra, hogy kutyaként maradjon a családban.

Berki azt vallja, a kutyáknak mindig ugyanazt a száraz tápot kell ennie, ezzel szemben Pamela előszeretettel odaadja neki a konyhai maradékokat. Czippán Anett úgy véli, túl sok ételt kap a házikedvenc, de Krisztián szerint Chloé ugyanolyan izmos és szálkás, mint az apukája.

aberkieschloe3

Chloénak riválisa akadt, ami az étkezést illeti, ugyanis Berki Natasa Zselyke is szívesen kóstolgatja a kutyus eledelét, amikor a szülők éppen nem néztek oda. Eddig nem volt kapcsolatuk, de már a kislány is felfedezte a házikedvenc létezését, azonban Chloé egyelőre próbál nem tudomást venni Natiról, és inkább elmenekül, ha teheti. A büszke apuka szándéka, hogy később gyermeke társa legyen az eb. Berki Krisztián úgy véli, az állattartással az életre neveli majd Natasa Zselykét.

Nézd meg a videót, ahol 13:55-től pillanthatsz be a berki és Chloé életébe!

 

Hozzászólások