Ismét bajban Stohl András?

A színész sérülten állt színpadra

2015/05/12

Ismét gyülekeznek a viharfelhők Stohl András feje fölött. A napokban nagy port kavart váratlan távozása a “Jó estét nyár, jó estét szerelem” című darabból, legutóbb pedig kék-zöld foltokkal látták színpadra állni.

A Bors informátora szerint Stohl András nem volt éppen jó formában a Pesti Színház hétvégi előadásán, ahol a Testőr című darabban játszik. A néző elmondása szerint láthatóan nehezére esett a mozgás, a keze is be volt kötve, sőt, a fején piros dudorok utaltak arra, hogy valami nagyon nincs rendben Buci körül.

Stohl

Az újság megkeresésére csak annyit válaszolt: “Majdnem el van törve” – és bontotta a vonalat. Azt tehát egyelőre nem tudni, hogy mi történt pontosan a színésszel, de egyesek tudni vélik, hogy nem áll túl jól a szénája. Legutóbb mintha megint gyakran látnák azon a helyen, ahonnan egykoron ittasan távozott és komoly balesetet okozott, amiért börtönbe is került.

“Művészi okokból, a színház vezetése Stohl Andrással egyetértésben úgy döntött, hogy a színész nem folytatja a Jó estét nyár, jó estét szerelem próbáit. A döntést minden résztvevő tudomásul vette, a Sötét ruhás fiú szerepét Wunderlich József vette át, így a próbák zavartalanul folytatódnak” – írja közleményében a színház.

Örültek a nézők, amikor a Vígszínház úgy döntött, júniusban újra felveszi a programjába a ˝Jó estét nyár, jó estét szerelem˝ című musicalt. A főszerep Stohl Andrásé lett volna, aki azonban váratlanul visszamondta, ezzel cserbenhagyva a többieket, majd amikor telefonon szembesítették ezzel, kamaszosra vette a figurát, és úgy tett, mintha nem hallaná. Olvass tovább!

20140215bulvar-stohl-andrasnak-mennie-kellett2

Egyelőre kár lenne messzemenő következtetésekbe bocsátkozni, hogy mi történt a színésszel. A legbiztosabb az lenne, ha maga Stohl András informálná rajongóit, hogy mi történt vele, de ő egyelőre hallgat. Öt évvel ezelőtt majdnem a karrierjébe került felelőtlen életmódja, de a börtönévek után szerencsésen alakult visszatérése, a szakma és a nézők is egyaránt örültek, hogy újra játszik a színész. Vajon ha ismét megtörténne az, amit a legkevésbé szeretnénk, akkor lenne neki második esély? Bízunk benne, hogy nem lesz szükség ennek latolgatására, és csak egy egyszerű otthoni baleset miatt kék-zöld foltos Stohl András.

Hozzászólások