Ismét bilincs kattant Damun

Könyvbemutatóján beszélt Vajna Tímeáról

2015/12/05

Damu Roland egy szabadulós játékkal egybekötve mutatta be második könyvét, amiben elmeséli, hogyan tudta átvészelni a börtönéveket. A bemutatón, ahol egy óra hosszára egy radiátorhoz láncolták, sok téma előkerült: beszélt feleségéről, Stohl Andrásról és Vajna Tímeához fűződő viszonyáról is.

Sokan voltak kíváncsiak, valóban elhagyja-e alkoholbeteg, várandós feleségét. Damu elmondta meg sem fordult a fejében ilyesmi, csakis a munka miatt kellett elmennie otthonról négy napra, mert az új könyve körül sok zűrt kellett elintézzen. „Szó sincs arról, hogy elhagynám! Hiszek abban, hogy meggyógyul. Ő beteg, és egy beteg embert nem szabad bántani” – válaszolt a Bors kérdésére, az elmúlt napokban barátjánál pihenő színész.

damu
Damu Roland, Edina és születendő kislányuk, Maya (fotó: Blikk/Scherer Zsuzsa)

A börtönben eltöltött idő kapcsán felmerült Stohl neve is, Damu Roland azt állította, hogy „a büntetés-végrehajtási intézetben éppen Stohl András könyve, és egy-két celeb elítélt pereskedése miatt kerültem hátrányos helyzetbe”. A nemrégen szabadult híresség elmondta, hogy régebben egy VIP részlegben különítették el a közismertebb elítélteket, ám mikor ezek az emberek szabadultak, perelni kezdték a börtönöket a rossz körülmények miatt. Ezért mire Damu került rács mögé, a fegyházak úgy döntöttek, többé nem tesznek kivételt senkivel.

Mikor egykori élettársáról kérdezték, így válaszolt: „Nem gondolok rá, nincs közöm Vajna Tímeához.” Vajna Tímának nem kell félnie, Damu kijelentette, hogy nem gondolkodik semmiféle bosszún, mert soha nem volt bűnöző és nem is akar azzá válni. Ugyanakkor véleménye szerint nehezen tudja elképzelni, hogy Tímea éjszakánként nyugodtan és békésen alszik el.Biztosan rám gondol előtte.”

Hozzászólások