Ismét csatornát vált a hazai híresség

Celeb csiki-csuki

2015/07/28

Akárcsak a fociban, a nyár a televíziós csatornáknál is a nagy átigazolások ideje. Ilyenkor happolják el egymás elől a legkeresettebb sztárokat a vezető adók, akik nemcsak műsoraikkal, de annak szereplőivel is konkurencia-harcot vívnak egymás ellen. Most újabb híresség dönthet úgy, hogy háta mögött hagyja anyacsatornáját.

Felröppentek a hírek már sok mindenkiről, hogy az őszi nagy durranás idején melyik celeb melyik műsorban lesz majd látható. A TV2 már csepegteti sztárjait az Ezek megőrültek szereplőgárdájából, sőt fél füllel már azt is lehet hallani, hogy a Sztárban sztár című szuperprodukciót is újra képernyőre tűzi a csatorna. Ezzel párhuzamosan az RTL klub csak egyetlen használható óriás műsort tud felmutatni, mégpedig a Hungary’s Got Talent című zenei tehetségkutatót, de azért érkezik a Vigyél el! című társkereső is.

Nem is annyira a műsorvezetők terén lesznek változások, hiszen azt már tudjuk, hogyan osztottak lapot Liptainak és Ördög Nórának, Tillának és Majkának, valamint az RTL vezető arcának, Istenes Bencének. Szabó Zsófiról egyelőre semmi hír, igaz ő kevésbé remekelt műsorvezetői státuszban, mint előbb említett kollégái.

Vastag Csaba

A sztárokat felvonultató műsorokban azonban lehetnek érdekes átigazolások. A leginkább Vastag Csaba helyzete kiélezett, akinek neve felmerült a Sztárban sztár énekes versenyzői között. Lehet, hogy Csaba megirigyelte testvére sikerét? Az RTL klubbon felfedezett híresség elhagyná anyacsatornáját a még nagyobb siker reményében? Egyelőre csak pletyka szintjén lehet erről hallani, de mindkét adó kommunikációs vezetője megszólalt az ügyben, még ha nem is mondott konkrétumot. “Normális, hogy az előadók idővel függetlenné válnak, és igyekeznek eleget tenni eseti felkéréseknek is” – jelentette ki Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese a Blikknek.

„Már most óriási az érdeklődés a Sztárban sztár harmadik évada iránt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy számos találgatás van a résztvevőkkel kapcsolatban. Hamarosan bejelentjük a zsűri és a résztvevők névsorát is” – mondta a TV2 részéről Koltay Tamás.

sztár2

Az elmúlt időszak valóban a nagy átigazolások éve volt. Ne felejtsük Ördög Nóra botrányos távozását az RTL-től, majd dobbantott Tatár Csilla a TV2-től, aki ezek után már nem érezte biztonságban magát. Őket előzte meg Szabó Zsófi, aki színésznőből avanzsált több-kevesebb sikerrel műsorvezetővé. Időközben Csobot Adél is leszerződött egy kisebb konkurens csatornával, és érdekesség, hogy a TV2 vezető arcának, Hajdú Péter felesége, Sarka Kata is másik adónál kötött ki. Közöttük van még Tóth Gabi is, aki a Megasztárnak köszönheti, hogy felfedezték, de az RTL mentoraként vált belőle országosan is ismert híresség. Most mégis úgy tűnik, hogy hátat fordít nekik azért, hogy ő is más sztárok bőrébe bújhasson.

Nagy a kavar a média tengerében, kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Hozzászólások