Ismét egymásra talált VV Éva és Alekosz

Kapcsolatuk nem felhőtlen...

2015/10/26

A valóságshow-hősök kapcsolata már sok mindent megélt, de február óta újra elválaszthatatlanok egymástól.

Éva és Alekosz kapcsolata még a Való Világ villájában kezdődött, ahol igazi se veled, se nélküled kapcsolat alakult ki közöttük. A műsorban sokszor úgy tűnt, hogy a heves vérmérsékletű Éva ki nem állhatja a görög hódolóját, máskor viszont határozottan izzott közöttük a levegő.

Ám a műsor után nagyon összekaptak egymással, és megszűnt a viszony. Februárban aztán hatalmas fordulatállt be a kapcsolatukban, VV Éva ugyanis újra felkereste Alekoszt, így ismét elkezdődött közöttük az a megmagyarázhatatlan viszony, ami mindig is volt.

„Láttam Alekoszt az Összezárva Friderikusszal cím műsorban, és utána kerestem meg őt, újra felvettük a kapcsolatot, mindent tisztáztunk és megbeszéltük a sérelmeinket – mesélte VV Éva, aki Alekosszal hamarosan az Édes Élet című műsorban szerepel majd.

A két VV-sztár teljesen úgy viselkedik, mintha egy idős házaspár lenne: veszekednek, majd kibékülnek, de semmiképpen sem úgy tűnik a viszonyuk, mint egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

Bár mindketten azt állítják, hogy a barátságon kívül más nincs köztük, Alekosz azért bevallotta: fejben mindketten gyakran át-átlépegetik azt a képzeletbeli határt a barátság és a szerelem között, de hogy ezt a lépést a valóságban is megteszik-e, egyelőre nem tudni. Mindenesetre úgy látszik, hogy Alekosz egyáltalán nem bánná.

Hozzászólások