Ismét ringben Bogdán Golyó Zsolt

Hamarosan jön a nagy mérkőzés

2016/01/12

Bogdán Golyó Zsolt komoly sérülés után tér vissza az edzéshez, hogy márciusban megküzdhessen a magyar bajnoki övért.

received_2491012060986581

Karrierje egyik legfontosabb meccsére készült Bogdán Golyó Zsolt, amikor decemberben egy edzésen olyan ütést kapott, hogy négy bordájáról levált a porc. A bokszolónak le kellett mondani a december 29-ei meccsét, ám most ismét visszatér a kötelek közé, hogy megküzdhessen a jelenlegi bajnokkal.

„Egy laza ütést kaptam, de sajnos rossz helyre, és így 4 bordámról letört a porc, ezért kényszerpihenőre ítéltek. Azt hiszem, az minden sportoló rémálma, hogy kirobbanó formában otthon feküdjön, főleg, amikor ilyen fontos meccsre készül. Az orvos azt mondta: hat hét a gyógyulás, illetve ennyi idő kell a letört porcok felszívódásához, addig pedig csak a pihenés a gyógyszer, semmi más. Nagyjából négy hét telt el a sérülés óta, de hétfőn elkezdtem mozogni. El sem tudom mondani, mennyire hiányzott már, bár ha a doki megtudná, nem lenne boldog” – mesélte nevetve Bogdán Golyó Zsolt.

A meccs szerencsére nem marad el, így a bokszoló hamarosan szorítóba léphet a magyar bajnoki címért.

„Erre a nehézsúlyú magyar bajnoki meccsre rengetegen kíváncsiak, így a szervező a Profibox Promotion úgy döntött, hogy megvárják, míg helyre jövök, és március környékén végre kiállhatunk egymás ellen. Óvatosan kezdtem most edzeni, nagyon vigyázok magamra, mert szeretnék a legjobb formámban lenni, hogy megnyerhessem a mérkőzést! Még nagyjából két hetet kell várnunk, és ha minden jól megy, teljes gőzzel elkezdhetek dolgozni. Nagyon örülök, hogy ennyien bíztatnak, és hálás vagyok Silló Istvánnak, aki barátomként és menedzseremként is mindig mellettem állt” – tette hozzá a bokszoló.

Hozzászólások