Istenes Bence kegyeiért küzdenek a csajok?

Csobot Adél és Tóth Gabi után Szabó Zsófi…

2014/09/18

Istenes Bence az álompasi? Még a sztárvilágban is rajonganak érte a csajok, de a műsorvezető soha nem búslakodik egyetlen lány után sem. Iszak Eszter, Kovácsovics Fruzsina, VV Anikó, Csobot Adél és Tóth Gabi is élvezhette a fiatal híresség kegyeit. Most pedig Szabó Zsófi lett a kiszemelt áldozat?

Csobot Adéllal viszonylag sokáig együtt volt Istenes Bence, de nemrégiben kibukott a hír, hogy már Tóth Gabihoz fűzik gyengédebb szálak. Mindössze egy hónapig tartott ez az állapot, ugyanis már Szabó Zsófi körül legyeskedik a népszerű műsorvezető.

istenes-toth

A Jóban Rosszban egykori színésznője az elmúlt hetekben igazolt át a konkurens csatornához, de már rengeteg szerepet szán neki az RTL Klub. A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthatjuk először viszont a szőke szépséget, de már azt is rebesgették, hogy Istenes Bence oldalán vezet majd élő műsort.

Ezek a találgatások már továbbfejlődtek, ugyanis már nemcsak kollegiális viszonyt feltételeznek Zsófi és Bence között. A színésznő barátai éppen ezért kezdtek el aggódni a lelkiállapota miatt. Még alig van túl utolsó szakításán és édesapja elvesztésén, máris egy bonyolultnak tűnő kapcsolatba készül beleugrani.

szabozsofiesgrande

Berki Krisztiánnal töltött éve után a TV2 napi sorozatának producerével, Nagy Tamás Grandéval élt se veled – se nélküled kapcsolatot, ami szintén nagy port kavart a médiában. Ezúttal pedig egy korban hozzá közel álló pasival készül belebonyolódni egy viszonyba, hiszen Istenes Bence nem a komolyságáról és megbízhatóságáról híres, ami a lányokat illeti…

Hozzászólások