Istenes Bence: “A flört belefér a kapcsolatunkba”

Csodaként éli meg, hogy szerelmével sikerült az újrakezdés

2015/03/06

Istenes Bence az elmúlt években elért mindent, amit egy műsorvezető itthon kívánhat, a legtöbbet mégis a magánélete miatt foglalkoztak vele. Csupa gyönyörű és ismert hölgy volt a barátnője, ami állandó pletykákra adott okot. Csobot Adélla való kapcsolatát is ízekre szedte a sajtó, ám most kitálalt a szerelméről.

Istenes Bence kapcsolataira rányomta a bélyegét, hogy barátnőit a médiából ismert hölgyek közül válogatta, hiszen az állandó reflektorfény miatt sok konfliktus alakult ki köztük. Ezért amikor ismét összemelegedett Csobot Adéllal, taktikát váltott.

Az elmúlt nyolc évben négy komoly barátnőm volt. Na és akkor mi van? Tetszett, hogy nagyon szép lányokkal vagyok együtt. Úgy voltam vele, hogy miért ne szerepeljünk. aztán egyre többször lett konfliktus abból, hogy mit nyilatkozunk. Beengedtük az embereket az életünkbe, és negatív élményeim lettek. Amikor újra össze jöttünk Adéllal, azt mondtam, hogy ezt nem akarom. Előtte egy csomó olyan pillanatot, ami a miénk kellett volna, hogy legyen, egy fotós is megörökített. Ma már nem adom ki ezeket a pillanatokat. Szeretünk szerepelni, gyakran kiteszünk pár közös képet, de valójában nem adunk többet magunkból” – mesélte őszintén a Hot! magazinnak Bence.

adel bence
Bence és Adél vigyáz a magánéletére, de néhány képet azért megosztanak rajongóikkal (Fotó: Facebook)

A műsorvezetőt gyakran körüllengik a lányok, és ő maga sem az a szégyenlős típus, ha a gyengébbik nemről van szó: egy kis flört mindig belefér. De mit szól ehhez Adél?

“Ebből nincs vita. Ő is csókolózik az egyik előadásban egy fiúval… Ha én a képernyőn, műsorban flörtölök, arról Adél is tudja, hogy csak poén. Ha ott van mellettem, ha nincs, mindig bennem van egy kis flört. Imádok incselkedni, ami tök egészséges dolog egy fiú és egy lány között. Ilyenkor Adéllal egymásra nézünk, és tudjuk, hogy imádjuk egymást. Ez csak egy játék” – vallotta be Istenes Bence. Bár sosem hitt az újrakezdésben, elárulta, ezúttal minden rendben van körülöttük

Hozzászólások