Istenes Bence egyedül utazott Costa Ricára

Mi történt a szerelmesekkel?

2015/01/23

Istenes Bence szerelme nélkül utazott vakációzni, pedig korábban minden szabad percüket együtt töltötték. Mi történhetett közöttük?

Nagyon kemény időszak áll az RTL Klub műsorvezetőjének háta mögött. Istenes Bence még az ünnepek alatt sem pihenhetett, hiszen szeptember óta az X-Faktorban dolgozott, majd novemberben elindult a Való Világ, és két hónapon keresztül párhuzamosan futott a két műsor. Ám miután véget ért a tehetségkutató, nem lélekegezhetett fel, mert a valóságshow tovább dübörög. Most azonban Bence úgy döntött, hogy kicsit kilép a taposómalomból, és álomnyaralásra utazott. 

Kézenfekvő lenne, hogy a szerelmét is magával viszi a csodálatos Costa Ricára, de a műsorvezető nem ezt tette. Csobot Adél és Bence kapcsolata már megélt egy szakítást, ám amióta újra összejöttek, dúl a szerelem, amikor csak tudnak, együtt vannak. Bence már egy fotót is posztolt a Facebookon, amelyen a barátai és ő láthatók.

Istenes Bence - Costa Rica
Istenes Bence a barátaival nyaral Costa Ricán (fotó: Facebook)

Úgy volt, hogy Bence és Adél együtt mennek nyaralni, hiszen amióta újra összejöttek, minden szabad percüket együtt töltik. Viszont most Adélnak színházi elfoglaltságai is akadtak, úgyhogy valószínűleg emiatt nem tud vele tartani” – mondta a Blikknek a pár egyik közeli ismerőse.

Csobot Adél egyébként valóban épp a napokban játszik az Őrült nők ketrecében, így remélhetőleg tényleg nem ingott meg a kapcsolat, csak nem tudták összeegyeztetni a szabadidejüket. 

 

 

Hozzászólások