Istenes Bence feleségül veszi Csobot Adélt?

A tökéletes ruhát már megtalálta az énekesnő

2015/07/13

Álomszép menyasszonyi ruhában pózolt Csobot Adél – ki tudja, talán Istenes Bence lánykérésre adta a fejét?

Megtalálta álmai menyasszonyi ruháját Csobot Adél, akit a Big Day magazin fotózott le egy különleges sorozatban. A virgonc énekesnő nem is tagadja, hogy a címlapon megjelent képen álmai ruhájában kapták lencsevégre, és azt sem titkolta különösebben, mennyire izgatott lett a fotósorozat elkészülése miatt.

Megjelent !!!! Álmaim ruhájában !!! köszönöm Kiss Szilvia, Schlovicskó Katalin, Daalarnacouture, köszönöm BIG DAY !!! #bigdaymagazin #new #dream #loveit #bigdaylike #happinessisallaround

Posted by Csobot Adél on 2015. július 12.

Megjelent!!!! Álmaim ruhájában!!! Köszönöm Kiss Szilvia, Schlovicskó Katalin, Daalarnacouture, köszönöm BIG DAY !!! ‪#‎bigdaymagazin ‪#‎new ‪#‎dream ‪#‎loveit ‪#‎bigdaylike ‪#‎happinessisallaround” – írta ki Adél a közösségi oldalára.

Az énekesnő és kedvese, Istenes Bence már több éve alkot egy párt, és bár volt egy kis szünet a kapcsolatukban, hamar rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül élni. Bár nagyon keveset beszélnek a magánéletükről, a rajongói oldalaikra mindketten sok fotót töltenek fel, amelyekről szinte sugárzik, mennyire boldogok együtt.

Az már biztos, hogy Csobot Adél megtalálta álmai ruháját, és úgy tűnik, ő már egyáltalán nem is bánná, ha ezt a gyönyörű esküvői ruhát nem csak egy fotózáson, hanem élesben, a nagy napon is viselhetné. Ám hogy mit szól mindehhez Istenes Bence? Ki tudja, talán nem véletlenül időzítette Adél épp mostanra a fotózást!

Hozzászólások