Istenes Bence hatalmas áldozatot hozott születendő gyermekéért

Ismét bizonyította, hogy szuper apa lesz

2016/01/18

Istenes Bence már korábban is bizonyította, hogy szuper apuka lesz, és most ismét hatalmas áldozatot hozott a gyermekéért.

Lactinell banner 2018_05_24_05

Az RTL Klub sztárja megtapasztalhatja, hogy a várandósság bizony nem csak a kismamák életét fordítja fel fenekestül, de bizony a kispapáknak is alkalmazkodniuk kell a változásokhoz.

Míg eddig Bence nyugodtan nézhette a focimeccseket, most le kellett mondania arról, hogy megnézze a kedvenc csapatát, szerelme, Csobot Adél ugyanis éppen jógázott, amihez természetesen csend és nyugalom kell.

A lelkes apuka egy vicces videót posztolt az Instagram oldalára arról, milyen is egy babát váró pár estéje, és milyen is a terhesség férfi szemmel.

nalunk ilyenek az estek 😂😂😂😂 #apaleszek #terhessegferfiszemmel #barataimkeszuljetek

Istenes Bence (@istenesbence) által közzétett videó,

„Ha valaki esetleg tudja, hogy a Barca-meccs hogy áll, az mondja már meg nekem – nem tudom nézni, mert nálunk jóga van – kommentálta Istenes Bence, közben pedig levideózta, ahogyan szerelme épp a kismamajóga legfontosabb mozdulatait végzi.

Nincs mit tenni, a fiatal műsorvezető igazi minta apuka, hiszen még meg sem született a gyerkőc, akit egyébként nyárra vár a pár, máris lemond bármiről a kedvéért.

Hozzászólások