Istenes Bence keresi az igazit

Mit szól ehhez barátnője?

2015/05/11

Istenes Bence világ életében nagy nőcsábász hírében állt, amit sokáig nem is titkolt, mondván, még fiatal, élvezi az életet. Aztán, mint a legtöbb férfi, ő is meglepődött, hogy jött egy nő, aki borít mindent.

Jelenleg Istenes Bence az RTL Klub aduásza. A legnagyobb produkciókban kap szerepet műsorvezetőként, gyakorlatilag Sebestyén Balázs abszolút utódjaként egyeduralomra tört! Az X-faktor, a Való Világ, majd most, a kereskedelmi csatorna legújabb műsorának házigazdájaként láthatjuk a képernyőn.

Vallomást tett az X-Faktor műsorvezetője, mert már nem volt értelme tovább titkolóznia, hiszen lebukott a kamerák előtt. Istenes Bence beismert mindent. Kattints!

Istenes Bence

Ősszel kerül adásba a Vigyél el! című társkereső műsor, aminek forgatásait hamarosan kezdik. Bence természetesen örül az új feladatnak, azonban egy dologtól némiképp tartott. Ez pedig nem más, mint szerelme, Csobot Adél reakciója, hiszen a pár köztudottan szakított már féltékenységre és a kevés együtt töltött időre hivatkozva.

Adél és Bence szerelme még az X-faktor ideje alatt bontakozott ki, amikor a fiú műsorvezetőként, Adél pedig versenyzőként indult a tehetségkutatóban. Sokan örültek a boldogságuknak, bár féltették is a lányt a nagy nőcsábász hírében álló Bencétől, aki egy idő után be is dobta a törülközőt. Az egy éves se veled, se nélküled kapcsolatot még tavaly zárták le, de utána is sokat látták őket együtt. Majd jött a nagy kihívás, Adél is szerepet kapott a következő műsorban, de már mint műsorvezető. Ekkor elkerülhetetlen volt a találkozás, és a szerelem tüze ismét fellángolt a két fiatal között, ami azóta is tart. Szerencsére sikerült megbeszélniük, és mindketten jobban óvják kapcsolatukat, mint előtte bármikor!

csobot-adel-es-istenes-bence(650x433)

A műsorvezető érthető okokból próbálta előmelegíteni a terepet a dologhoz, ha mégis megkapná a feladatot. “Nem tudtam, hogyan rea­gál majd. Korábban, amikor felvetődött, hogy lesz egy ilyen műsor, már pedzegettem Adélnak, hogy boldog lennék, ha én vezethetném. Szerencsére nagyon jól fogadta a hírt, és támogat is” – nyilatkozta Istenes a Blikknek.

A csatorna közleménye szerint egy igazán szórakoztató társkereső műsorra számíthatunk, ami már sok helyen bizonyított! Bárki jelentkezhet, aki szeretné megtalálni az igazit. Még az is lehet, hogy Istenes személyes tanácsokkal látja majd el a játékosokat, hiszen szerelemben van tapasztalat bőven!

Hozzászólások