Istenes Bence szövevényes magánélete

A műsorvezető egy percre sem áll le

2014/05/30

Istenes Bence élvezi a reflektorfényt, fesztiválokra jár a haverjaival, közben sorra hozzák össze az újságok a dögösebbnél dögösebb csajokkal. A fiatal tévés valóban imádja az életet, sosem hagyna ki egy jó bulit, de közben a munkájába is száz százalékot belead.

Szövevényes szerelmi ügyei miatt a médiavilág szívtiprójának kiáltották ki Istenes Bencét, aki ezen csak jókat nevet, sőt sokszor ő adja a pletykák alá a lovat.

„Az újságok előszeretettel csámcsognak a szerelmi életemen, hol a régi barátnőimmel hoznak össze, hol új lányok vannak terítéken. Legutóbb Kiss Ramónával egy közös képet töltöttem fel a rajongói oldalamra, alá pedig egy félreérhető idézetet írtam, ami miatt sokan azt gondolták, együtt vagyunk, pedig ez csak egy baráti gesztus volt. Azonnal rákapott mindenki, néhány perc múlva már a címlapon pózolt a fotó. Ramónával és Csobot Adéllal is nagyon jó viszonyban vagyunk, sokszor találkozunk, barátok vagyunk, de semmi több nincs köztünk” – mondta mosolyogva a műsorvezető.

„Tipikusan az a srác vagyok, aki egyetlen percre sem tud lenyugodni: ha van egy szabad órám, eszembe se jut ücsörögni a kanapén, inkább fogom a telefonom, körbehívom a haverokat és irány a város. Bár a Való Világ után egy kicsit fellélegezhettem, de minden nap vezetem a Music FM reggeli műsorát, sőt, már elkezdődtek az X-Faktor előkészületei is. Az RTL Klub zenei tehetségkutatója most számomra a legnagyobb kihívás, mert egy ilyen műsort egyedül vezetni hatalmas feladat. Egyáltalán nem vagyok lámpalázas a kamerák előtt, inkább egy hatalmas adrenalin löket van bennem, amitől ezerrel pörgök. Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy Liluval most nem vezetünk együtt műsort, mert nem csak a színpadon volt hihetetlen összhang köztünk, de a magánéletben is barátok lettünk” – vallotta be Bence, aki szerint ma Magyarországon az egyik legnagyobb elismerés egy televíziósnak, ha egy X-Faktor volumenű műsort egyedül vezethet.

istenes bence_1Nem kell azonban megsajnálnunk Bencét a rengeteg munka miatt, hiszen más fiatalokhoz hasonlóan a nyarat ő is főként bulizással és fesztiválozással tölti.

„Talán nem túlzás azt mondani, hogy nálam jobban senki sem szeret fesztiválozni! Minden eseményen ott vagyok, ahol átélhetem az igazi nyári érzést a szabadtéri koncertekkel, sörsátrakkal, hatalmas bulikkal. Azt nem állítom, hogy ez egy velem született vonzódás: először egyáltalán nem értettem, miért járnak a fiatalok fesztiválozni. Aztán egyszer borzasztó szkeptikusan elmentem egy napra a Szigetre. Másnap megint ott kötöttem ki, harmadnap már nem is akartam máshova menni, azóta minden évben ott vagyok” – mesélte Bence, aki régóta remek viszonyban van a nyár egyik elengedhetetlen kellékével, a hideg sörrel is. – „Régen Németországban éltem, ott szerettem meg a jó kézműves söröket, amiknek azóta is nagy hódolója vagyok. Jó, hogy itthon is egyre nagyobb a kereslet a minőségi italok iránt, úgyhogy a Budavári Sörfesztiválra is elnézünk a haverokkal. Ki tudja, lehet, hogy lecsúszik egy-két pohárral” – tette hozzá kacsintva.

 

Hozzászólások