Isteni jégkrém házilag

Hűtsd le magad!

2015/05/13

Jön a nyár és te már előre frászban vagy, hogy mit fogsz nassolni a nagy melegben? Ráadásul ez nem is lehet akármi, hiszen fogyókúrázol, bikiniszezon van, számítanak a formás idomok, nem lehet egy deka fölösleg sem rajtad. Erre tökéletes megoldás a házi készítésű jégkrém, csupa egészséges hozzávalóból!

Imádod a jégkrémet, ugye? Nyáron lehetetlen kihagyni, kellemesen folyik végig a torkodban, oltva a szomjadat és hűsítve a forróságban felmelegedett testedet. Igen ám, de egy pillanatra megállsz és észbe kapsz, hogy neked ezt nem szabad, mert tele van cukorral, hízlal és egyébként is állandóan aggódsz a hurkák miatt!

Készítsd el otthon isteni desszertedet, ami gyorsan és könnyen megvan, bármikor kikaphatod a mélyhűtőből, a gyerekek is örülni fognak neki! Sőt, még a vendégeket is megkínálhatod, lehet, hogy rá sem jönnek majd, hogy nem a boltban vetted, és büszkén begyűjtheted a bókokat, amikor erre fény derül!

Ice pops

A legfontosabb, hogy mindig friss gyümölcsből készítsd el, elsősorban az idénynek megfelelő finomságból, de ezen kívül másra nem kell gondot fordítanod! Legyen az alapanyag áfonya, eper, málna, barack, bármi, amit megkívánsz!

De tudod mit? Arról sem kell lemondnod, ha a barátaidat még egy kis feltuningolt finomsággal akarod várni! A legkülönlegesebb hűsítő finomság készülhet pezsgő, egy kis gin, vagy egy isteni Pinot Noir hozzáadásával!

Mindössze annyi a dolgod, hogy a hozzávalókat összeturmixolod, formába öntöd, pálcikákat szúrsz a közepébe, és néhány órára beteszed a mélyhűtőbe! Egyszerű, nem igaz?! Ha kicsit krémesebb állagot szeretnél elérni, akkor mindezt megteheted úgy, hogy natúr joghurtot is teszel hozzá!

Epres finomság az egész családnak

jégkrém

French 75 – egy jó koktél a barátoknak

jégkrém2

Egy isteni áfonyás hűsítő jégkrém mára?

jégkrém3

Vámpír napot tartotok? Jöhet a Bloody Mary?

jégkrém4

A bor egészséges, persze csak a megfelelő minőségben! És mennyiségben.

jégkrém5

Az igazi krémes csoda! Joghurt, egy kis kókusz és piros gyümölcs

jégkrém6

Hozzászólások