Isteni sütemény az ünnepekre-garantált a siker!

Imádni fogod!

2018/12/19

Az ünnepek alatt a sütemény készítés és fogyasztás elengedhetetlen, azonban a millió teendő mellett már kevés időnk marad a desszert elkészítésére!

A karácsonyi sürgés-forgás közepette általában megfeledkezünk az ünnep lényegéről: a pihenésről, a szeretetről, az örömteli, nyugodt készülődésről. Sokan már 1-2 héttel karácsony előtt elkezdik az ételek, desszertek elkészítését és mire 24.-ét írunk már teljesen kimerültek. Mit szólnál ha szakítanál ezzel a hagyománnyal és kipróbálnál valami mást?

Nem azt mondjuk, hogy engedd el a mézeskalácssütést, hiszen remek móka de senki nincs arra kötelezve ebben az áldott időszakban, hogy robotoljon a konyhában. Ennek elkerülésére és a család lenyűgözésére adunk egy remek tippet: MARLENKA! 

kulicky_klasik

A Marlenka egy hagyományos örmény “desszert márka,” termékeiket pedig tradicionális receptek alapján készítik. Hogy minden igényt kielégítsenek egyre több fajta Marlenka termék kapható: 

  • diós, kakaós, citromos Marlenka torta
  • diós, kakaós, citromos Marlenka golyó
  • Marlenka Snack
  • Marlenka Baklava
  • Marlenka Napoleon

dortik_kakao

Azért ez elég jó felhozatal, nem igaz?! A felsorolt termékek közül biztosan megtalálod a kedvedre valót és azt, ami a családodban is meghozza a garantált sikert. 

Mindemellett a Marlenka mostantól GLUTÉNMENTES verzióban is kapható, így a család gluténérzékeny vagy diétázó tagjai sem maradnak ki a jóból! 

További információkért kattints IDE!

Hozzászólások